SUDBONOSNO 'NE'

NIŠTA OD SVADBE STOLJEĆA Kličko: 'Što trabunjaš? Kakva svadba? Ništa nismo planirali!'

Džepna Venera Hayden Panettiere, nedavno svima pohvalila zaručničkim prstenom i skorom svadbom s najboljim boksačem današnjice svjetskim prvakom u teškoj kategoriji Ukrajincem Vladimirom Kličkom

Iako se američka glumica , džepna Venera Hayden Panettiere, nedavno svima pohvalila zaručničkim prstenom i skorom svadbom s najboljim boksačem današnjice svjetskim prvakom u teškoj kategoriji Ukrajincem Vladimirom Kličkom ( njegova baka već je počela peči kolače, a ukrajinski mediji su događaj proglasili svadbom stoljeća) on je u intervjuu rukom tabloidu «MK» hladno na pitanje o vjenčanju izjavio – Šta trabunjaš? Kakva svadba? Ništa nismo planirali. Kad vjenčanje bude u programu ja ću to prvi objaviti.

ZARUČILI SE VLADIMIR KLIČKO I HAYDEN PANETTIERE U Ukrajini se priprema svadba stoljeća

Kličko, kojem nakon nedavne obrane titule protiv ruskog boksača Aleksandra Povjetkina mnogi počinju osporavati titule, a šef UFC-a Dana White čak je kazao da je Kličko prvak po verzijama WBO, WBA, IBO, IBF « sramota za boks» , sada ima drugih briga osim da udovolji želju kapriciozne glumice. Kazao je kako ovo ne znači da se nikada neće ženiti, ali « sve u svoje vrijeme» - Ne treba žuriti, zar ne!, kazao je Kličko, a sada , kada se intervju prevede na engleski, očekuje se i reakcija 24-godišnje Hayden koja je o skoroj udaji govorila i na televiziji.

Kličko i Panettiere zajedno su već četiri godine, a glumica stalno inzistira da njihova veza pređe na novu razinu, što nepobjedivi boksač za sada uspješno eskivira kao i udarce suparnika u ringu. Možda će sada ustanoviti kakav udarac ima sitna Hayden.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 05:30