VRUĆI SAVJET

Nives: I ja sam bila ljubavnica varalice Terryja

Najpoznatija hrvatska starleta savjetuje prevarenoj supruzi Johna Terryja da mu oprosti jer 'će bez njega biti niko i ništa', a on će ubrzo naći novu ljubimicu
 blog.nivescelsius.de

Najpoznatija hrvatska starleta s trenutačnim boravištem u Njemačkoj Nives Celzijus u svojem se najnovijem blogu osvrnula na problematičnog engleskog nogometaša Johna Terryja i pitanje oprosta prijevare.

Nives komentira izjavu Terryjeve 28-godišnje Toni Poole koja je svoju dragu prijateljicu Victoriju Beckahm upitala treba li suprugu oprostiti prijevaru.

- Naravno da će mu oprostiti prijevaru jer si oduvijek znala da te vara. A i tako ćeš više viđati svoju guzu u novinama te dobivati više darova iskupljenja - pojašnjava Nives tužnoj Toni.

Supruga nogometaša Dine Drpića nastavlja s profesorskim tonom te objašnjava Toni kako neće imati previše uspjeha ukoliko ode od varalice Terryja.

- Ti ćeš dobiti novce i ubrzo nestati sa scene, a on će se na naslovnicama pojaviti s novom manekenkom. Zato svi znamo da ćeš mu oprostiti - pomalo ljutito piše Nives.

U zaključku se Nives okreće i prema hrvatskim ljepoticama koje redovito 'padaju' na domaće nogometaše od kojih, kako kaže, 'nema ništa' te preporuča sponzorušama da se fokusiraju na britanske igrače.

Isto tako, u samom naslovu svog bloga, Nives otkriva i jednu malu tajnu. Priznaje kako je i ona ostala šarmirana zavodničkim sposobnostima Terryja te mu je, navodno, bila ljubavnica...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 20:37