ZLATNE GODINE

NOSTALGIČNA BOJANA RAZNJEŽILA FANOVE Naša poznata glumica objavila stare fotografije s majkom, nitko na njih nije ostao ravnodušan

 
Bojana Gregorić Vejzović
 Darko Tomas / CROPIX

- Sjedim s mamom, pričamo... Ona prebire neke stare fotografije... Ne posjeduje onu snagu kao prije, ali još uvijek ostavlja dojam osobe spremne za let, spremne za svaku životnu utrku! - ovako je Bojana Gregorić Vejzović (46) opisala dvije fotografije iz djetinjstva, točnije iz 1981., koje je objavila na Instagramu. Naša poznata glumica na njima ima tek devet godina i pozira s majkom, također glumicom, Božidarkom Frajt (77).

Bojanina uspomena raznježila je njezine pratitelje na društvenoj mreži, a mnoge je vratila i u nikad prežaljene '80-e u Zagrebu.

- Ah... Boža... Te godine je Ćiro donio bijeli šal u Zagreb... Kao dobri duh lebdio je dugo... Prekrasna, draga Boža. Odavno sam odselio iz kvarta, ali pamtim je upravo takvu, iz vremena kad smo zajedno oko Džamije šetali pse - napisali su neki.

A većina je ipak primijetila nevjerojatnu sličnost između dvije generacije žena u obitelji, a skoro svi su zaključili i kako je Bojanina osmogodišnja kći Zoe puno toga naslijedila i od bake.

- Na prvi pogled mama kao Susan Sarandon! - dodala je jedna pratiteljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 00:14