NAJAVLJENO VJENČANJE

NOVA ROMANSA ZORANA MAMIĆA Rekao je da se više neće ženiti, ali Ana je za njega bila fatalna

 Ronald Goršić / Cropix

Četiri kola prije kraja prvenstva Dinamo je osvojio naslov prvaka, trener “modrih” Zoran Mamić ima razloga za zadovoljstvo, a titulu će proslaviti na najbolji mogući način - brakom.

Četiri godine veze s riječkom ekonomisticom Anom Šikić za Mamića je bilo dovoljno dugo razdoblje da se odluči upustiti u novu životnu avanturu. Vjenčanje je zakazano za lipanj, pripreme su u punom jeku, a bračne zavjete par je odlučio izmijeniti u Zagrebu.

Markantnog trenera nije pokolebao krah braka sa suprugom Vanjom s kojom je bio punih 18 godina, a i djeca Nina i Bruno već su odrasla. Zoran Mamić slovi kao veliki zavodnik, pa kao da novim brakom želi demantirati glasine.

O njihovoj vezi počelo se pričati po kuloarima u vrijeme dok je Zoran bio sportski direktor Dinama i dok je još uvijek bio u braku s prvom suprugom. Tada, u proljeće 2011., Ana i Zoran viđeni su kako izlaze iz njegova crnog Audiju A8 i ulaze u njegovu vilu u Markuševačkoj Dubravi.

I bez obzira na to što su se u međuvremenu mediji raspisali o nekim drugim Zoranovim ljubavima i aferama, Ana je uvijek bila tu, uz njega.

Čini se da su bez problema prevladali medijska šuškanja koja su o svadbi počela prije godinu i pol, kada je Ana osvanula u javnosti s velikim prstenom na desnoj ruci, a vrlo brzo se otkrilo da je riječ o zaručničkom.

Iako je Mamić u nekoliko navrata rekao da se više nikada neće ženiti, samog je sebe demantirao jer mu je ova ljubav, čini se, fatalna. Opet se može posvetiti bračnom životu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 12:48