SRETNA VIJEST

NOVE SRETNE VIJESTI ZA JENNIFER ANISTON Lijepa glumica i njezin suprug Justin navodno očekuju blizance

 AFP

Jennifer Aniston je trudna. Nakon što se prije mjesec dana napokon udala za svojeg dugogodišnjeg zaručnika Justina Therouxa, par očekuje svoje prvo dijete, javlja magazin Ok. Odnosno djecu, ako je vjerovati američkim medijima. Naime, par navodno očekuje blizance. Štoviše, neki u svojim pretpostavkama idu tako daleko da čak izvještavaju i da se radi o djevojčicama koje će biti nazvane Ava (po Avi Gardner) i Lila.

Jennifer već dugo priželjkuje djecu i nakon brojnih neuspjelih pokušaja umjetne oplodnje, sada je napokon u trećem mjesecu trudnoću. Sretnu je vijest, prenose holivudski tabloidi, svojem dragom priopćila na romantičnoj večeri pokazavši mu pozitivan test na trudnoći. Naravno, sretan je događaj obilno zaliven suzama.

Inače, 46-godišnja Aniston već se počela privikavati na ideju da možda nikad neće imati djecu, a svojedobno se izvještavalo i o tome kako je dala zamrznuti nekoliko svojih jajašaca kako bi postupkom umjetne oplodnje mogla zanijeti i u kasnijoj životnoj dobi. San o majčinstvu ipak se, nakon mnogo godina čekanja, za Jennifer Aniston počeo ostvarivati.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 21:38