NAŠA TV

NOVI POČETAK HLOVERKE NOVAK-SRZIĆ 'Neuništiva sam! Program smo pripremali šest mjeseci, a prva emisija koju ćemo prikazati je Dobar dan, Hercegovino'

Bivša dugogodišnja urednica na HRT-u prihvatila je novi izazov u Hercegovini
 Ivo Ravlić/CROPIX

Ovo je moj novi početak, i to u 60. godini. Neuništiva sam - kroz smijeh govori Hloverka Novak-Srzić, bivša dugogodišnja urednica na HTV-u te sadašnja glavna urednica Naše TV iz Mostara, koja u ponedjeljak kreće s programom.

Tu privatnu televizijsku kuću, koja će svoj program emitirati na hrvatskom jeziku, osnovalo je 55 gospodarstvenika iz BiH, a Hloverka ističe da je riječ o javnoj lokalnoj televiziji koja neće ovisiti o političkim opcijama.

- Program smo pripremali šest mjeseci, a prva emisija koju ćemo u ponedjeljak prikazati je ‘Dobar dan, Hercegovino’. Svaki dan imat ćemo tri sata informativnog programa u sklopu kojega će biti Dnevnik te informativne emisije. No, nećemo tu stati. Jer, uskoro kreće i naša emisija posvećena religiji, potom dječja emisija, emisija namijenjena dijaspori... Imat ćemo i veliki zabavni show subotom. Bit će to, uvjetno rečeno, jedna sasvim nova verzija emisije ‘Lijepa naša’, dakle spektakl u kojem će se isprepletati moderno i tradicionalno - najavljuje Hloverka koja će se i sama povremeno pojavljivati u programu gdje će voditi političke intervjue.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 18:08