OBITELJSKA DRAMA

NOVI PROBLEMI ZA VODITELJA TOP GEARA Žena više nije mogla trpjeti njegove afere, razvodi se Jeremy Clarkson

LONDON, ENGLAND - JUNE 01: Jeremy Clarkson arrives at the UK Premiere of Senna at The Curzon Mayfair on June 1, 2011 in London, England. (Photo by Gareth Cattermole/Getty Images for Universal)
 Gareth Cattermole/GETTY IMAGES / 2011 Getty Images

Voditelj popularne emisije o automobilima Top Gear razvodi se od supruge Frances nakon 21 godine braka, javlja Daily Mail.

Britanski milijunaš i poznata TV ličnost Jeremy Clarkson često je punio stupce tabloidnih medija zbog navodnih ljubavnih afera, a čini se da je njegovoj supruzi koačno prekipjelo jer par živi odvojeno već tri godine.

Prošloga mjeseca Frances Clarkson s najboljom je prijateljicom otputovala na Majorcu kako bi proslavila kraj braka, piše Daily Mail.

- Svi su njezini prijatelji čekali da konačno to učini, potvrdio je izvor za britanski list.

Vijest da mu se raspao brak još je jedna u nizu kontroverzi vezane za poznatog voditelja koji je nedavno dobio opomenu pred otkaz od BBC-ja zbog rasističkog ispada.

Naime, tabloid Daily Mirror objavio je da je Clarkson tijekom snimanja jedne epizode Top Geara dok je recitirao popularnu brojalicu izrekao riječ 'crnčuga' (engl. nigger).

On je isprva negirao da je to učinio, ali Mirror je na svojoj web stranici objavio snimku na kojoj se čuje da je spornu riječ promrmljao. Clarkson je nakon toga preklinjao javnost da mu oprosti tvrdeći da mu se 'omaklo'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:03