LJILJANA PETROVIĆ

NOVI ŽIVOT MENADŽERICE TOŠE PROESKOG 'Poslije njegove smrti osjećala sam se kao utopljenik u moru tuge. On i ja smo karijere završili zajedno...'

 
Ljiljana Petrović
 Screenshot / Al Jazeera Balkans

Makedonski pjevač Toše Proeski poginuo je u prometnoj nesreći 2007., a njegova menadžerica Ljiljana Petrović od tad se nije pojavljivala u javnosti. Povukla se iz svijeta glazbe, iako su joj nudili brojne primamljive angažmane, i posvetila se - poljoprivredi - na više od 30 hektara zemlje kraj Niša u Srbiji već godinama sadi lavandu, a odnedavno na svojoj plantaži uzgaja i smilje, piše portal Azra.ba.

- Toše i ja zajedno smo završili svoje karijere. Prerano, nažalost. Nikad nisam razmišljala o povratku u menadžerske vode, jer to bi bila velika patnja i mučenje za mene. Osjećala bih se kao da sam izdala Tošu. Ja sam bila Tošin menandžer, Tošina Ljilja, tako ste me upoznali i tako će zauvijek i ostati. Posljednjih deset godina trudim se naučiti kako dostojanstveno nositi svoju tugu - izjavila je Ljiljana.

Dodala je kako joj je poslije smrti popularnog pjevača, koji joj je bio poput sina, bilo jako teško krenuti dalje, pogotovo jer su, kaže, mnogi svoju mržnju, bijes i tugu usmjerili na nju, ali ona je svoj lijek potražila u prirodi, piše Azra.ba.

- Oplemenila sam mirisima i bojama prirodu, a ona meni dušu. Poslije Tošine smrti, osjećala sam se kao utopljenik u moru tuge kojega svi guraju da bi sami došli do daha, da bi njima bilo lakše - rekla je Petrović. Na pitanje ide li u pjevačevo rodno Kruševo i čuje li se s njegovom obitelji, portalu Azra.ba odgovarila je: "Ja Tošu nosim u srcu. Ta sjećanja i osjećaji samo su moji i nemam potrebu dijeliti ih, kao što nemam potrebu ni biti viđena u Kruševu, ili bilo gdje drugdje".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 08:49