NOVO DOBA

NOVO VORTEX PUTOVANJE ANE BUČEVIĆ Prošle je godine koštalo 17.000 kuna, ali sada je cijena za 'visoke vibracije' bitno drugačija...

 
Ana Bučević
 Duje Klaric / Hanza media

Kako se sve polako vraća u normalu tako je domaća motivacijska govornica, Ana Bučević, čim su mjere popustile, isplanirala ovogodišnje Vortex putovanje, i to u Biogradu na moru, kojeg reklamira na svojoj stranici.

No za razliku od prijašnjih godina kada je za krstarenje trebalo izdvojiti vrtoglavih 17 tisuća kuna ovaj put za njezine "visoke vibracije" trebat će izdvojiti 1100 eura ili 8 tisuća kuna.

"Vortex ljetovanje u Biogradu na moru zamišljeno je kao pravi odmor za dušu i tijelo", najavljuje Bučević na svojoj stranici , a pitanje je hoće li joj se i ove godine pridružiti njezina dobra prijateljica Iva Todorić One su, naime, prošle godine tim krstarenjem uzburkale javnost.

Na krstarenju Jadranom trenerica za život i kći bivšeg vlasnika Agrokora s drugim dobrostojećim osobama iz zemlje i regije pričale o tome kako doći do savršenog mentalnog stanja i srediti si život.

Duje Klaric / Hanza media
Ana Bučević

A o utjecaju tog krstarenja na svoj život i sam Todorić je progovorila u videu.

- Kad vidiš da možeš živjeti život kakav želiš, samo zato što te netko na to potaknuo, a ti onda od sebe počneš stvarati sve ono što si ikad poželio, to je fascinantno! Postaneš ponosan na sebe, zahvalan... S druge strane, dobila sam mogućnost da kroz mene ljudi saznaju da ovo postoji - možda sam nekome pomogla, spasila mu život, jer možda je zbog mene taj netko otišao na Anin 'Safari duha', pogledao njezine videe i pronašao odgovor na pitanje koje ga je cijeli život mučilo... Prošle godine nisam mogla ni pričati koliko sam plakala, ali sad sam dobila potpuni mir u sebi, čemu sam cijeli život težila. Srce mi je kao ovaj Brač ispred mene! Da me netko pita, cijeli život išla bih na Vortex Cruise! - ovako je kći bivšeg vlasnika nekadašnjeg Agrokora Ivice Todorića opisala svoje drugo iskustvo krstarenja s Anom Bučević.

Prošle godine Ministarstvo zdravlja podnijelo je kaznenu prijavu protiv te self help zvijezde i to zbog nadriliječništva. Nju je za nadriliječništvo prvi optužio psihijatar Herman Vukušić, koji je također Ministarstvu zdravstva uputio prijedlog za podizanje kaznene prijave protiv Bučević. On joj je spočitavao da u svojim "uslugama" koristi liječničku terminologiju, što je po njemu očiti dokaz nadriliječništva.

Ana Bučević
Duje Klarić / Hanza media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:29