INTIMA U SUDNICI

'OBEĆAVAO MI JE NOĆ ŽIVOTA, PA JE POBJEGAO PRIJE JUTRA!' Baldwinova ljubavnica na sudu

Genevieve Sabourin (41), žena koja je optužena za uhođenje i maltretiranje Aleca Baldwina, na suđenju je govorila o svom odnosu s glumcem, s kojim je navodno imala ljubavnu vezu

Genevieve Sabourin (41), žena koja je optužena za uhođenje i maltretiranje Aleca Baldwina, na suđenju je govorila o svom odnosu s glumcem, s kojim je navodno imala ljubavnu vezu.

Baldwin joj se navodno počeo udvarati još u doba dok je bio u braku s Kim Basinger, da bi kasnije među njima došlo do kratkotrajne ljubavne veze.

Slavni glumac ju je, prema njenim tvrdnjama, zavodio obečavajući joj 'noć života', da bi zatim imao seksualni odnos s njom i otišao ujutro prije nego se ona probudila.

On je navodno kasnije nastavio kontaktirati s njom putem Facebooka i obećavao joj da će s njom nastaviti vezu, kao i da će kupiti kuću u kojoj će živjeti skupa s njom.

Baldwin joj je kazao i kako želi da se svako jutro budi uz nju i da joj pravi omlet svaki dan do kraja života. Sabourin se u sudnici rasplakala dok je govorila o romantičnom ophođenju koje je prema njoj imao Baldwin.

Kanadska glumica je opisala i perverznu igru telefonskog seksa na kojoj je Alec insistirao.

Kad je njihova veza završila, Baldwin ju je nastavio nazivati telefonom. Međutim, on je kasnije nju optužio za uhođenje i maltretiranje putem e-mailova i Facebooka.

Baldwin je u svom svjedočenju ustvrdio da je Genevieve sreo samo jednom kako bi je savjetovao u vezi njezine glumačke karijere, a negirao je da je s njom imao seksualnu vezu.

Savourin je osuđena na 30 dana zatvora zbog nepoštivanja suda, jer je u sudnici konstantno upadala u riječ sucu i onemogućavala da se sudsko ročište provede po planu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. svibanj 2024 06:38