U DRUŠTVU MAME I TATE

OBITELJ OPET NA OKUPU Severinin sin Aleksandar proslavio prvi rođendan

Aleksandar Popović svoj je prvi rođendan 20. veljače proslavio u društvu mame i tate. Sin splitske pjevačice Severine Vučković i srpskog kralja bakra Milana Popovića, doznajemo od Severininih bliskih prijatelja, dobio je mnogo poklona, a tortu za unuka, kažu nam, napravila je presretna baka, Severinina mama Ana.

Inače, sve su glasnija šuškanja kako su Severina i Milan na dobrom putu da se pomire. Premda je pjevačica prošlog ljeta u medijima objavila da su zbog neslaganja karaktera raskinuli ljubavnu vezu, Milan joj je proteklih mjeseci na mnoge načine dao do znanja kako će učiniti baš sve da je vrati u svoj zagrljaj. Srpski kralj bakra, koji inače izbjegava istupe u medijima, tijekom svoje ljubavne ofenzive u razgovoru za novine rekao je da je Severina njegova jedina prava ljubav.

Ona na to, očito, nije ostala imuna, pa je tako nedavni praznik zaljubljenih provela upravo s Milanom u Zagrebu. Dan poslije Valentinova Severina, Milan i Aleksandar Popovićevim su privatnim avionom odletjeli u Zürich, gdje je ona imala koncert.

Dok je Severina pjevala, Milan je čuvao Aleksandra. Ukratko, bila je to prava obiteljska idila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 08:11