BELMA HODŽIĆ

Obožavam injekciju adrenalina koja me ‘strefi’ pred kamerom

Zvijezda RTL-a ne voli se svađati, izbjegava sukobe i nema kratki fitilj. Ipak, tvrdi kako ‘najčešće pukne na najbliže , iako joj možda nisu previše krivi’

PODIŽE ME:

Prijatelji

Svaki put kad sam tužna, prijatelji me oraspolože lijepim riječima. Nekad im ne trebam ni ispričati razlog zbog kojeg se osjećam potišteno jer oni po mojem izrazu lica vide u kakvom sam raspoloženju. Općenito, druženje s prijateljicama uvijek mi podigne raspoloženje, bez obzira na to o čemu razgovarale.

Putovanja

Upoznavanje novih mjesta, kultura i običaja može me jako razveseliti. Tako nadograđujem sebe kao osobu i to me čini sretnom i euforičnom. Super mi je kada se, recimo, vratim s putovanja sa suvenirima i dijelim ih prijateljima. Kao i kada me nakon putovanja neki mirisi, boje, zvukovi podsjete na mjesta koja sam upoznala… Kako me takvo što ne bi podiglo?!

Kamera

Boravak ispred kamere čini me jako ispunjenom. Volim osjećaj stajanja ispred kamera i sve što taj posao nosi. Pozitivan adrenalin, druženje s ekipom i osobama s kojima snimamo izvlači iz mene nešto drukčije od onoga kada se svjetla kamera ugase.

Ljeto

Ljeto mi je omiljeno godišnje doba. Tada uživam u svemu, valjda zato što se odmaram. Kupanje, more, druženja i izlasci, ah… ljeto.

Hrana i piće

Općenito sam velik gurman i jako volim svu hranu, a super mi je ako je pripremljena na neki drakčiji, neobičan način. I sama volim kuhati ukućanima i prijatljima, a najsretnija sam, naravno, kada je uspješno skuhano.

SPUŠTA ME:

Laži i prevare

Laž je jedna od najgorih ljudskih osobina i kada otkrijem da mi netko laže, jako se razočaram, a tako je i s prevarom.

Bolest

Bilo da sam prehlađena, ili da se radi o bolesti meni neke drage osobe, grozno mi je. Nema mi težeg nego biti nemoćan i ne moći pomoći sebi ili drugima.

Borbe pasa

Neki dan sam na National Geographicu gledala borbe pasa. Kako je samo to bilo deprimirajuće ! Voljela bih to iskorijeniti jer je to nešto pretužno.

Forumi

Izbjegavam forume i ne čitam ih, a još manje pišem, i to zato što ljudi pišu svašta na temelju neprovjerenih činjenica.

Nedostatak novca

Iako još nisam u situaciji da mi nedostaje novca - jer nemam velikih potreba, mislim da bi me to jako demoraliziralo. Novac je, nažalost, nužno zlo pa se svaki dan trudim puno raditi kako se ne bih dovela u takvu situaciju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 07:54