'ELLE' NA METI KRITIKA

OBOŽAVATELJI MELLISE MCCARTHY U OBRANI DEBELJUCA 'Zašto ste je zamotali u najveći kaput ikad?!'

No, glumica je zadovoljna naslovnicom. Čak ide toliko daleko u obranu časopisa pa tvrdi da je sama birala kaput

Punašna glumica Melissa McCarthy krasi naslovnicu časopisa ELLE za studeni u sklopu njihovog projekta 'Žene u Hollywooodu'. Ovaj časopis nikada nije zakazao kada su u pitanju različiti tipovi ženske ljepote. Ljepotice svih veličina i oblika krasile su naslovnicu što je časopis uvijek približavalo svakodnevnim, prirodnim ženama. No, ovoga puta našli su se na meti kritika.

ELLE je na svoju naslovnicu stavio zanimljivu glumicu i komičarku, ali umjesto u seksi pripijenoj haljini, kao u prethodnim izdanjima sa slavnim ženama, odjenuli su je u veliki kaput od kašmira i pokazali minimalni komadić kože. Mnoge punije žene ovaj su potez shvatile kao uvredu.

No, glumica je zadovoljna naslovnicom. Čak ide toliko daleko u obranu časopisa pa tvrdi da je sama birala kaput. U međuvremenu, njeni obožavatelji po društvenim mrežama ostavljaju bijesne komentare.

'Ajmo stavit Melissu McCarthy na naslovnicu i pokrit ju najvećim mogućim kaputom koji postoji', poručili su.

Modna industrija uvijek mora biti na oprezu kada su u pitanju punašnije žene. U 1998. godini Vogue je zamolio Oprah Winfrey da im krasi naslovnicu. No, to su joj uvjetovali skidanjem kilograma. Oprah to nije učinila, a naslovnica koju je ponosno krasila zaslužna je za jednu od najboljih prodaja od izlaska slavnog časopisa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 09:56