ZBOG SRPSKE PREMIJERKE

'OD 80 KOMENTARA NJIH 72 MISLE DA JE RIJEČ O ZAJ**ANCIJI. JOŠ NEŠTO?' Popularni televizijski voditelj Šprajc odgovorio na optužbe da je homofob

 
Zoran Šprajc
 Boris Kovacev / CROPIX

Nakon što su regionalni mediji objavili vijest da predsjednica Vlade Republike Srbije Ana Brnabić s partnericom Milicom Đurđić čeka prvo dijete, istu je na RTL televiziji prenio i popularni voditelj Zoran Šprajc, ali uz opasku koja se mnogima nije svidjela.

- Srpska premijerka postat će mama, odnosno tata, kak' se uzme - rekao je Šprajc, zbog čega je ubrzo "osvanuo" na Facebook stranici Seksizam naš svagdašnji.

- Razlika između zafrkancije s ministrima i avionima i LGBT zajednicom je u poziciji moći. Npr., ministri su na vrhu ljestvice i drže pozicije moći, dok su lezbijke i gejevi na dnu, posebice kad govorimo o situaciji u državi, bila to Hrvatska ili Srbija - stoji u objašnjenju upućenom TV voditelju, na čiji odgovor nije trebalo dugo čekati.

- Je, bez brige. Na ćudorednoj Facebook stranici Seksizam naš svagdašnji od 80 komentara njih osam misli da je riječ o homofobiji, seksizmu i rušenju ustavnog poretka, a 72 misle da je riječ o zaj**anciji. Još nešto? - napisao je Šprajc na Twitteru.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:29