SLOMILA OBJE RUKE U NOVOM VINODOLSKOM

OGLASILA SE OBITELJ SLAVNE PJEVAČICE 'Lepa Brena je dobro, hvala svima na interesu i brizi'

NOVI VINODOLSKI - Nakon što je Lepa Brena pretrpila teže ozljede ruku u nesretnom padu u Novom Vinodolskom, javnosti i medijima priopćenjem se obratila njezina obitelj. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

Nakon nesreće i pada, koji joj se dogodio u Novom Vinodolskom, gdje se Lepa Brena nalazila na odmoru sa suprugom Bobom Živojinovićem, a prije koncerata u Makarskoj i Bihaću, folk zvijezda bit će zadržana na liječenju u Ortopedskoj klinici Lovran, nedaleko od Opatije.

Brzom intervencijom hrvatskih liječnika i susretljivošću cijelog medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je folk diva polomila desnu, ali i lakat lijeve ruke, zbog čega će biti podvrgnuta kirurškoj intervenciji. Međutim, kako je najpoznatija balkanska muzička zvijezda ranije imala zdravstvenih problema sa trombom, tim liječnika je odlučio pričekati jutro, kako bi se INR spustio u mjeri koja će zadovoljiti kiruršku intervenciju i tada poduzeti operativne mjere.

Stanje Lepe Brene je stabilno, ona se osjeća dobro, uz nju su osim supruga Bobe i sinovi Stefan i Viktor, kao i cijelo medicinsko osoblje spomenute klinike,

Obitelj Živojinović ovom prilikom se zahvaljuje na velikoj pažnji koju su im ukazali svi zaposleni u Ortopdskoj klinici u Lovranu, ali i svim bliskim prijateljima, kao i cjelokupnoj javnosti diljem Balkana na iskazanom interesu i brigom za zdravstveno stanje folk zvijezde.

Obitelj Živojinović priliku koristi i kako bi zahvalila medijima na objektivnom izvještavanju, ali i da predstavnike tiskanih i elektronskih medija zamoli za očuvanje privatnosti do potpunog oporavka Lepe Brene, kada će u skladu sa svojom profesijom ona odgovoriti na novinarska pitanja koja se tiču njenog zdravstvenog stanja.

Do daljnjeg, zakazani koncerti u Makarskoj i Bihaću bit će odgođeni.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. svibanj 2024 04:55