OŠTAR DISKURS

OGORČENI MILAN NAPAO SEVERINU 'Zbog njezine žalbe pune gnjusnih neistina i laži sina mogu vidjeti samo 6 dana mjesečno'

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Županijski sud Zagrebu promijenio je odluku prema kojoj bivši Severinin suprug, Milan Popović može osam dana provesti s njihovim sinom Aleksandrom.

Kako doznaje Blic , sud je u srpnju prihvatio Severininu žalbu pa će Milan tako s djetetom provoditi samo šest dana mjesečno, što je kod njega izazvalo gorčinu.

- Iznenađen sam apsurdnom odlukom suda, koji je potpuno ignorirao realnu životnu situaciju i mišljenje stručnjaka iz centra za socijalni rad, a na štetu dobrobiti djeteta, promijenio odluku suda za obiteljsko pravo i dodatno smanjio termine za susrete i druženje Aleksandra sa svojim ocem, a sve na bazi zastarjelih, neživotnih termina kao što je 'vikend odmor' i žalbe majke pune gnjusnih neistina i laži - izjavio je razočarani Popović za Blic .

- Umjesto da viđam dijete po četiri dana dva puta mjesečno, sada ga mogu vidjeti dva puta po tri dana mjesečno. S obzirom da ja ne živim u Zagrebu dva dana nam odlaze samo na put - dodao je Popović koji se ne može žaliti na ovakvu odluku jer je postupak završen.

Ipak, nesretni otac ne namjerava odustati od pravne borbe, jer mu ostaje mogućnost pokretanja nove tužbe, ukoliko se stvore uvjeti.

- Poduzet ću sve zakonske mogućnosti kako bih ispravio ovu odluku Županijskog suda - zaključio je Popović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 02:47