TAJNA DOBROGA IZGLEDA

ON KAO DA NE STARI, ZATO GA I ZOVU DORIAN GRAY 'Frajeri vole poricati da su uobraženi, no ja s tim nemam problema i priznajem - da, je*eno sam tašt!'

 
Rob Lowe
 Profimedia, SIPA USA

- Nikad nisam bio u boljoj formi i izgledam bolje nego ikad. Osim toga, iskusniji sam i pametniji, ali to je došlo s godinama. Kad se danas pogledam u ogledalo, i dalje vidim onog mladića koji je tek navršio 28, ali istodobno je već prošao toliko toga - izliječio se od ovisnosti o alkoholu i oženio se djevojkom s kojom je i danas u sretnom braku - rekao je Rob Lowe (54) u intervjuu za časopis Men's Health.

Legendarni holivudski glumac s punim pravom nosi nadimak "Dorian Gray", jer već desetljećima izgleda besprijekorno, a za to su, kaže, zaslužni zdrava prehrana i redovito vježbanje.

- Ne vjerujte frajerima koji tvrde da im izgled nije bitan. Muškarci vole poricati da su uobraženi, a to je najveća taština. No ja s tim nemam problema - je*eno sam tašt i to priznajem - iskren je Rob.

Glumac se prisjetio i svog prvog odlaska u teretanu - bilo je to 1983. kad je još u tinejdžerskoj dobi snimao film "Autsajderi" s Tomom Cruiseom, a samo tri godine poslije morao se dodatno nabildati zbog uloge u sportskoj drami "Youngblood", u kojoj je utjelovio hokejaša.

- Da nije bilo sporta, ne znam bih li se uspio izvući iz ralja alkoholizma... Vježbanje mi je postalo izlaz, lijek protiv stresa, napetosti i kompulzivnosti - otkrio je Lowe, koji je od 1991. u braku sa Sheryl Berkoff, s kojom ima dva sina - Matthewa Edwarda (25) i Johna Owena (23).

View this post on Instagram

Comfy.

A post shared by Rob Lowe (@robloweofficial) on

View this post on Instagram

#throwbackthursday I still miss that shirt.

A post shared by Rob Lowe (@robloweofficial) on

September 25, 2015: Rob Lowe goes for a swim in the surf and comes out in a wet shirt, Malibu, CA., Image: 260098975, License: Rights-managed, Restrictions: CODE000, Model Release: no, Credit line: Profimedia, INF
Profimedia, INF
Rob Lowe

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:25