BEZ DLAKE NA JEZIKU

'ON SAD RADI NARODNJAKE, A JA SE U TOME NE PRONALAZIM' Željko Bebek kaže kako ga bivši kolega Goran Bregović nimalo ne zanima

Zagreb, 021115.Koncertna dvorana Vatroslav Lisinski.Zeljko Bebek i simfonijski i tamburaski orkestar, kojom ova zivuca rock legenda slavi 40 uspjesnih godina u samom vrhu glazbene scene.Na fotografiji:Zeljko Bebek.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajač / CROPIX / CROPIX

Kultni bend Bijelo dugme, koji je '70-ih i '80-ih 'žario i palio' bivšom Jugoslavijom, nedavno je rasprodao beogradsku Kombank Arenu, ali na koncertu se nije pojavio njihov prvi pjevač Željko Bebek.

Glazbenik tvrdi kako ga glazba benda više nimalo ne zanima jer je potpuno posvećen samostalnoj karijeri.

Dragan Matić/Cropix

'Već godinama nemam nikakve veze s tom pričom. Imam neki svoj pravac, a u Bijelom dugmetu se više ne pronalazim. Na početku karijere bili smo bend koji je urbanizirao ruralnu Jugoslaviju, ali Brega sad ima tu neku svoju viziju glazbe, sve radi narodnjački. Vjerujem da je on u tome uspješan, ali ja sebe ne vidim u tome. Malo mi je dosadno i dalje pričati o njemu', rekao je za srpske medije Bebek o nekadašnjem kolegi Goranu Bregoviću.

Željko Šop/CROPIX

Pjevač je iskreno objasnio kako Brega i on nikad nisu bili dobri prijatelji, ali uvijek su odlično surađivali.

'Niti ja zanimam Bregovića, niti on zanima mene', zaključio je Željko, koji trenutačno s obitelji uživa na adventu u Beču.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 17:54