NIJE BIRALA RIJEČI

'ONA PRELIJEPA?! U KAKVOJ STE VI ZABLUDI! TA ŽENA JE OBIČNO SMEĆE!' Kći slavnoga glumca popljuvala ženu koja je njezinim roditeljima razorila brak

 
Ewan McGregor s kćeri Clarom u travnju 2018.
 Profimedia, Face To Face A

Škotskog glumca Ewana McGregora (47) u listopadu prošle godine snimili su kako se u londonskom kafiću ljubi s 14 godina mlađom američkom kolegicom Mary Elizabeth Winstead, s kojom snima hit TV seriju "Fargo".

Dobitnik Zlatnoga globusa, najpoznatiji po ulogama u "Trainspottingu", "Ratovima zvijezda" i "Padu crnog jastreba", šest mjeseci poslije i službeno je zatražio razvod od supruge Eve Mavrakis (52), s kojom je bio u braku 22 godine i s kojom ima četiri kćeri.

Jedna od njih, 22-godišnja Clara, ovih dana jasno i glasno dala je do znanja što zapravo misli o Mary Elizabeth, ženi koju smatra glavnim krivcem za bračni brodolom svojih roditelja. Naime, nakon što je jedna od glumičinih fan page stranica na Instagramu objavila kako je "Winstead prelijepa", ljutita Clara ispod fotografije ostavila je prilično neugodan komentar.

- Ona prelijepa?! Pa vi ste u teškoj zabludi! Ta žena je obično smeće! - napisala je McGregorova najstarija kći.

Iako se Mary Elizabeth lani rastala od supruga, redatelja Rileyja Stearnsa (32), s kojim je bila sedam godina, ni romansa sa škotskim glumcem nije joj potrajala - Ewana je navodno ostavila jer joj se nije sviđalo što je svi zovu otimačicom muževa i razaračicom obitelji.

INSTAGRAM

Ewan McGregor and Eve Mavrakis arriving at the 86th Academy Awards held at the Dolby Theatre in Hollywood, Los Angeles, CA, USA, March 2, 2014., Image: 353665131, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Abaca
Profimedia, Abaca
Ewan McGregor sa sad već bivšom suprugom Eve Mavrakis

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 00:09