'VATRE IVANJSKE'

OPET U SRETNOJ VEZI Ornela Vištica se zaljubila u šefa fotografije RTL-ove sapunice

Par se upoznao na snimanju serije, a Vištica je prije Zelića bila s Andrejem Dojkićem i Bojanom Bogdanovićem
 Borko Vukosav/CROPIX/dokweb.net

Ljubav je uvijek ispred karijere, ali teško je uskladiti sve ako je riječ o mladim ljudima koji grade karijeru. Nema pravila. Sretnik je onaj koji stoji u pravom trenutku na pravome mjestu - kazala je svojedobno Ornela Vištica, ni ne sluteći da bi i ona mogla biti među tim sretnicima. Jer, ako je vjerovati novinskim napisima, čini se da je lijepa Hercegovka ponovno zaljubljena.

Naime, 25-godišnja glumica, prenose mediji, ljubi Igora Zelića, direktora fotografije RTL-ovog serijala ‘Vatre ivanjske’ kojeg je upoznala upravo na snimanju te serije.

Zajedno na rođendanu

Ornela ove napise zasad ne želi ni potvrditi ni negirati. Na telefonske pozive se ne javlja jer pretpostavlja da je novinari žele pitati je li točno da je već nekoliko mjeseci u ljubavnoj vezi sa šest godina starijim Igorom, s kojim je prošlog tjedna bila i na rođendanu svoje prijateljice i kolegice glumice Doris Pinčić-Rogoznica.

Ornela iza sebe ima vezu s glumcem Andrejem Dojkićem, a ljubila je i košarkaša Bojana Bogdanovića. Svojedobno je po izboru časopisa Globus proglašena najljepšom Hrvaticom, no uvijek je isticala kako joj je unutarnja ljepota važnija od vanjske. O privatnom životu lijepa Mostarka nikad nije željela previše otkrivati.

Dobro zna što želi

- Svi mi skoro uvijek imamo nekog tko nam se malo više sviđa. Kada ste u fokusu medija, onda vam često žele imputirati one stvari koje su atraktivne i zanimljive. Često takva povezivanja nemaju veze s istinom. Istina jest da su mi se mnogi muškarci pokušavali približiti, ali je rijetkima to uspjelo - rekla je svojedobno glumica koju smo navikli gledati u ulogama dobrih djevojaka.

U ulozi negativke

U seriji ‘Vatre ivanjske’, međutim, glumi negativku, zbog čega, ne krije, uživa:

- Uživam igrajući svoju novu ulogu. Mogu vam reći da će biti vrlo zanimljivo gledati što je sve jedna sposobna, emancipirana i mlada žena spremna napraviti za muškarca kojeg iskreno voli - kaže Ornela koja nikako ne želi otkriti je li zbog voljenog muškarca sve spremna učiniti i kada se ugase svjetla televizijskih kamera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. lipanj 2024 08:47