LIJEPA DUBROVKINJA

'OSJEĆAM SE BAŠ KAO KRALJICA ZMAJEVA!' Sjećate li se ove TV voditeljice? I dvostruko mlađe kolegice mogle bi joj pozavidjeti na besprijekornoj liniji

 
 Zvonimir Pandža

Televizijska i radijska voditeljica Darija Mikulandra Žanetić (47) nikad nije bolje izgledala. Atraktivna Dubrovkinja zasjala je na ekskluzivnoj premijeri posljednje epizode popularne TV serije "Igra prijestolja" i naprosto oduševila odabrane uzvanike iz cijeloga svijeta.

Pohvale za besprijekornu liniju na kojoj bi joj mogle pozavidjeti i mlađe kolegice stizale su sa svih strana. Nesvakidašnja kreacija Matije Vuice sašivena posebno za ovu prigodu dodatno je istaknula Darijinu ljepotu u koju su potpuno zasluženo bili upereni svi pogledi.

Zvonimir Pandža

Kreacija Matije Vuice inspirirana "Igrom prijestolja" doista se može nazvati pravim umjetničkim djelom, što potvruđuje činjenica da nije bilo uzvanika koji se nije poželio fotografirati s lijepom voditeljicom. Dariju i Matiju ne veže samo poslovna suradnja iz doba televizijskih produkcija, već i prijateljstvo dugo 25 godina.

- Noseći Matijinu haljinu osjećam se zaista posebno, drugačije, poput kraljice (zmajeva), ratnice ili princeze. Nije slučajno što su holivudske zvijezde na ovogodišnjem Oscaru nosile upravo njezine kreacije - istaknula je Mikulandra Žanetić.

Zvonimir Pandža

Uz brojne voditeljske angažmane, poput onog u emisiji sportsko-edukativnog projekta Aktivna Hrvatska, koju možemo pratiti na Sportskoj televiziji, Darija najavljuje i skorašnji početak šestog izdanja jedinog hrvatskog festivala na engleskom jeziku Midsummer Scene.

Najpoznatije Shakespeareovo djelo "Romeo i Julija" od 21. lipnja do 5. srpnja prvi put oživjet će na dubrovačkoj tvrđavi Lovrijenac i u 13 izvrsnih izvedbi dočarati nesretnu ljubavnu priču koju poznaje cijeli svijet. Čista ljubav obavijena mržnjom prastarih obiteljskih zavadi ovoga ljeta vraća nas u prošli vijek i obećaje do sad nedoživljene trenutke uzbuđenja i emocija.

Osim nove premijere "Romea i Julije", Midsummer Scene priprema i druga događanja poput koncerata, cabareta, gostovanja, ali i Držića na engleskom jeziku. Festival je projekt Grada Dubrovnika i TZ Grada Dubrovnika, a u produkciji je Brilliant Events Dubrovnik i Honey-tongued Theatre Productions Ltd. London.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:59