'VENUTO AL MUNDO'

Oskarovka Penelope Cruz blistala na promociji filma o Sarajevu

Lijepa španjolska glumica Penelope Cruz (38) zablistala je na 60. međunarodnom filmskom festivalu San Sebastian u Španjolskoj.

Okružena obožavateljima promovirala je svoj novi film “Venuto al mundo”, odjevena u usku cvjetnu pinki haljinu Versace koja otkriva njezin seksi izgled. Tijekom dana još se dva puta presvlačila za crveni tepih i svaki put okupljenima oko pozornice oduzimala dah. Pojavila se u monokromatskoj kombinaciji, crnim hlačama i crno-bijeloj košulji s vrtoglavim potpeticama, a na kraju je izašla u crvenoj nabranoj haljini i sandalama.

Film Sergia Castellita na engleski je preveden kao “Twice born”, a baziran je na romanu talijanske spisateljice i Castellittove supruge Margaret Mazzantini. Priča je vezana uz rat u BiH pa dijelom i sniman u Sarajevu. Penelope Cruz glumi udovicu Gemmu, koja nakon rata dolazi u Sarajevo kako bi sinu Pietru, kojega glumi mladi bosanski glumac Adnan Hasković, pokazala mjesto u kojem mu je poginuo otac. U filmu glume još i Emile Hirsch, Branko Đurić, Milan Pavlović, Moamer Kasumović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 06:51