RAT OKO DJETETA

OTKRIVENA PREPISKA IZMEĐU SEVERINE I MILANOVE ODVJETNICE Savjetovala joj kako popisati imovinu da dobije što više

Split, 210712.Poznati sahist Gari Kasparov danas je na splitskim Prokurativama odigrao simultanku humanitarnog karaktera.Povod za ovaj dogadjaj je 100. obljetnica osnivanja Hrvatskog sahovskog saveza, a ujedno ce biti pruzena potpora akciji Sah uz skolu.Medju dvadesetak natjecatelja bili su i Petra Martic, Stipe Bozic, Igor Stimac, Severina Vuckovic sa zarucnikom Milanom Popovicem, gradonacelnik Vukovara Zeljko Sabo, gradonacelnik Kastela Josko Berket i drugi.Na fotografiji: Severina i Milan Popovic.Foto: Nikola Vilic / CROPIX
 Nikola Vilić / CROPIX

Tvrdnje odvjetnice Sanje Turlakov da nije nikada imala pravnu punomoć Milana Popovića su neistinite, piše 'Blic' koji je dobio na uvid dokumente po kojima se jasno vidi da je ona bila punomoćnik kralja bakra.

U njenom reagiranju objavljenom u “Blicu” 14.08 2013. godine stoji da ona nije davala pravne savete Severini, kao i podatke o imovini Popovića, naglasivši da nikada nije nikome davala takve podatke, što, takođe, ne odgovara istini, navode u poznatom srpskom tablodu.

Također su dobili na uvid mejlove u kojima se jasno vidi da je Sanja Turlakov savjetovala Severinu kako da popiše imovinu Milana Popovića kako bi dobila što više novca u slučaju razlaza.Milan Popović je na osnovu ove dokumentacije, podneo prijavu srpskoj Advokatskoj komori protiv advokatice Sanje Turlakov zbog povrede obaveze čuvanja odvjetničke tajne i davanja poverljivih informacija Severini.

Popović je nedavno obelodanio da mu je onemogućeno da viđa sina Aleksandra, osim pod uslovima koje diktira Severina, zbog čega je pred hrvatskim pravosuđem pokrenuo postupak za zajedničko starateljstvo nad sinom...

Blic

U 'Blicu' su objavljene snimke spornih mailova i njihov sadržaj:

U mailu od 18. 07.2013 Sanja Turlakov piše Severini:

"Možda je za visinu alimentacije nepovoljno za tebe i Aleksandra da je centar za socijalni rad utvrđuje, jer tamo rade ljudi koji imaju mnogo manje plate, nego što je visina te alimentacije (znaš da mogu biti zavidni)."

U mejlu od 28. 07.2013 Sanja Turlakov piše Severini:

"Da li hoćeš da izvadim iz katastra nepokretnosti za sve nekretnine u Beogradu u Njegoševoj ulici, ili samo za one koje je kupio dok ste vas dvoje bili zajedno? Ukoliko sam te dobro razumela da ona (advok. Severine prim.prev) hoće da traži alimentaciju, onda joj trebaju dokazi za sve nekretnine, pokretne stvari, pa čak i novinski članci koliko je donatorstva davao...Razmislite!"

U mejlu od 24. 07.2013 Severina piše Sanji Turlakov:

"Draga, molim te, pošalji J.... sav popis koji imaš iz katastra, poslaću ti njen mail."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 01:38