SPLITSKI CASANOVA

OTKRIVENO TKO JE FATALNI ZAVODNIK ZBOG KOJEGA JE ČUVENA PJEVAČICA MAGAZINA NAPUSTILA TAJ BEND U istog čovjeka bila je zaljubljena i Jodie Foster!

 PRIVATNI ALBUM

Za holivudsku glumicu Jodie Foster pričalo se da je u mladosti bila zaljubljena u proslavljenog splitskog fotogtrafa s holivudskom adresom Jadrana Lazića.

'Gdje ima dima, ima i vatre. Ali bio sam mlad, i ona je bila mlada', komentirao je Lazić u intervjuu za In magazin.

Ispričao je i kako su iskre između njih počele frcati u Parizu 1978., a romansu je prekinuo poziv za služenje vojnoga roka.

''Ona nije mogla vjerovati da moram ići u vojsku i da se ne mogu vratiti dok to ne završi. Prekinula je snimanje i došla u Dalmaciju na moj oproštaj. Bili smo u Splitu, pa poslije malo na Hvaru. Jodie je bila oduševljena našom obalom. Obožavala je palačinke moje mame'', otkrio je Jadran.

Lazić je očito oduvijek bio fatalan za žene. Zbog njega je Ljiljana Nikolovska na vrhuncu popularnosti napustila bend Magazin i za njim otišla u Kaliforniju.

Los Angeles, 090212.
Tema o najpoznatijim fotografijama u Hrvatskoj i njihovim zivucim autorima.
Jadran Lazic, poznati hrvatski fotoreporter drzi fotografiju mrtvog ruskog predsjednika Leonida Breznjeva snimljenu u Moskvi.
Foto: Alexandra Kiki Lazic

'Jest. Išla je sa mnom. Ostavila je Magazin. Što ćeš... Ne možemo drugačije biti zajedno', rezimirao je Jadran, koji je otkrio da više nije u kontaktu s Ljiljanom, koja i dalje živi u Kaliforniji.

Lazić je rekao i kako je tijekom njegove dugogodišnje karijere samo jedna zvijezda tražila da joj plati da je snimi.

'Shannen Doherty tražila je novac. I to 20.000 dolara za jedan dan. Međutim, tad je bila toliko popularna da su joj toliko i isplaćivali za fotografiranje', rekao je Jadran.

Zagreb, 211210.
Proslava povodom dvadesete godisnjice izlaska prvog broja tjednika Globus koji je na trzistu konstantno, uz iznimku jednog broja, najprodavaniji tjednik u RH.
Na slici: jadran Lazic.
Foto: Darko Tomas / CROPIX
CROPIX

Prijatelj Chuck Norris besplatno mu je ustupio svjetsku ekskluzivu, dopustivši mu da snima njegovo vjenčanje. Svjetski časopis kupio ih je za čak 100.000 dolara.

'Vilu na Hvaru uspio sam kupiti zahvaljujući ekskluzivnim fotografijama sa sprovoda Leonida Brežnjeva', otkrio je uspješni Splićanin, piše Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 18:11