'IMAM ŠTO POKAZATI'

PAR DANA PRIJE NEGO JE OBJAVILA OVE FOTKE, VLATKA POKOS JE REKLA: 'Dno dna. Danas je dovoljno da netko stavi gole dijelove svog tijela i - eto ga u medijima'

 Screenshot

U nedavnom intervjuu za Tportal Vlatka Pokos demantirala je napise da se preselila u Njemačku te da je tamo započela s novim životom.

Također, tada je izjavila da živi povučenim životom i da joj nije do nikakve slave, a izrazila je i svoje mišljenje o profilima ostalih zvijezda na Instagramu.





A photo posted by Vlatka Pokos (@vlatkapokos) on Jan 26, 2016 at 10:58am PST





- Pogledajte samo profile naših najvećih zvijezda na Instagramu. Pa što je to? Danas je dovoljno da netko stavi gole dijelove svog tijela i - eto ga u novinama i na portalima. Nepojmljivo mi je to, degutantno, bolesno i odvratno. Dno dna! Imam izvrsno tijelo i imala bih što pokazati. Ali nije mi cilj da se promoviram na takav način - zaključila je nedavno Vlatka.

No samo par dana nakon toga na Instagramu je podijelila svoje golišave fotografije, točnije one u toplesu. Uz opise uz fotografiju napisala je da je riječ o snimanju koje je popratilo izlazak njezine knjige 'Život u raju' koju je izdala 2010. godine.

Instagram

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 12:17