NE SKRIVAJU SREĆU

PAR IZ MASTERCHEFA 'Dogodila nam se ljubav! To je najbolje što nam je donio show'

Uz pregršt anegdota i kulinarskih tajni, u novoj se sezoni zaljubilo dvoje natjecatelja

U ovosezonskom izdanju, osim zanimljivih jela, MasterChef donosi i jednu toplu ljubavnu priču. Dvoje kandidata kroz show doživljava najsretnije trenutke: uživaju u kuhanju i ljubavi. Kuhanje, zajednički interesi i intenzivno druženje tako je u ljubavnu priču spojilo Ivanu i Marka koji nisu skrivali sreću što su upravo u omiljenoj kuhinji, osim brojnih kulinarskih lekcija, upoznali i ljubav svog života.

Iako su se najprije trudili skrivati svoju ljubavnu priču, to je bilo gotovo nemoguće. Vječni susjedi za radnim jedinicama upravo su svojom energijom otkrili da ih veže nešto mnogo više od ljubavi prema kuhanju.

- Ljubav je jako lijepa stvar. Ja sam je tu dobio, ne odabrao i iznimno sam sretan i zadovoljan što sam upoznao tako divnu osobu kao što je Ivana - priznao je Marko Matei, 32-godišnji voditelj lokala, koji je mnogo putovao po Europi, živio u Španjolskoj i Austriji te je upoznao različite svjetske kuhinje.

Premda kuha od svoje desete godine, Marko se u kuhinju zaljubio tijekom boravka u komuni u Španjolskoj, a izrazito je ponosan na činjenicu da se riješio poroka koji su mu gotovo oduzeli život. Za pet godina se vidi kao voditelj svog bistroa u kojem će ljudi uživati u skladu okusa i mirisa.

Nježno prijateljstvo, kako ga on naziva, počelo je tijekom snimanja emisije s Ivanom Čuljak iz Klobuka pokraj Ljubuškog kojoj su roditelji, vrsni amaterski kuhari, prenijeli strast za jelom. Ivana se i prije showa okušala profesionalno u kuhanju, pokrenula je svoj mini biznis - izradu torta po narudžbi.

- Marko je najbolje što mi se dogodilo u MasterChefu - kratko je komentirala Ivana svoju novu ljubavnu priču. Ova diplomirana ekonomistica nada se, baš kao i Marko, da će jednoga dana kuhanje biti njezin primarni posao jer je za nju je kuharski svijet jednostavno čaroban.

Pomoću tanjura pokazuje svoju osobnost, nerijetko se živcira kad joj sve krene nizbrdo. Dobro podnosi kritike u životu, no one na račun hrane joj najteže padaju jer je kuhanje ono u čemu se trudi biti najbolja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. svibanj 2024 20:10