AUDICIJA ZA MLADE

Pjevači i bendovi, večeras u Aquariusu počinje prva otvorena audicija!

Prijaviti se mogu svi oni koji sudjeluju u bilo kojem segmentu stvaranja glazbe, a nisu mlađi od 18, niti stariji od 30 godina.

Aquarius Records, Jutarnji.hr i Spjef pozivaju sve pjevače, instrumentaliste, bendove i zainteresiranu publiku (ulaz besplatan) na prvu otvorenu audiciju koja će se održati u utorak, u klubu Aquarius od 21h!

Pozivamo sve pjevače, solo instrumentaliste, bendove, tekstopisce, kompozitore, aranžere..., sve Vas koji se iz zabave ili ozbiljno želite baviti glazbom, da se prijavite na Studentski pjevački festival i tako postanete istovremeno i sudionici i pokretači NOVE STUDENTSKE GLAZBENE SCENE! Kako želimo posve otvoriti mogućnost sudjelovanja u svim dijelovima programskog koncepta Spjef-a, pozivamo i Vas koji želite postati voditeji, DJ-i ili članovi organizacijskog tima da se prijavite što prije radi uključivanja u pripreme za otvorenje festivala. Pogledajte naš kanal na YouTube-u.

Prijaviti se mogu svi oni koji sudjeluju u bilo kojem segmentu stvaranja glazbe, a nisu mlađi od 18, niti stariji od 30 godina.

Kandidate će na audiciji dočekati kompletan scenski postav, ozvučenje plus bubnjevi, tako da moraju ponijeti sa sobom samo instrumente,ili matrice, u slučaju da nemaju instrumentalnu pratnju. Izvedba bez glazbene podloge također je moguća.

Ovo je prva u nizu audicija, nakon kojih će uslijediti natjecateljski dio Studentskog pjevačkog festivala. svoje prijave šaljite na e-mail adresu:Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Potražite nas na Facebooku!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 07:32