SAPUNICI NEMA KRAJA

'POČELA ME VARATI SAMO MJESEC DANA NAKON VJENČANJA' Šokantne tvrdnje Johnnyja Deppa o bivšoj ženi: 'Laže o meni kako bi unaprijedila karijeru'

 
Amber Heard i Johnny Depp
 Suzanne Plunkett/File Photo / REUTERS

Johnny Depp (55) bivšu suprugu Amber Heard (32) tužio je za klevetu, a zbog njezinih, kako je sam objasnio "lažnih optužbi za obiteljsko nasilje", tražio je i odštetu od 50 milijuna dolara.

Holivudski glumac tvrdi kako je Amber samo mjesec dana poslije njihova vjenčanja 2015. godine započela aferu s Elonom Muskom (47), prenosi Daily Mail. Junak filmova "Pirati s Kariba" u tužbi je također naveo kako je "suosnivač tvrtke Tesla noćima posjećivao glumicu dok je on radio izvan zemlje (SAD-a)".

Depp isto tako tvrdi da je njegova bivša supruga Elona pustila u njihov zajednički dom u Los Angelesu iste one večeri kad je u javnost pustila fotografije svojega pretučenoga lica, za što je optužila Johnnyja.

Getty Images
Amber Heard i Johnny Depp; Elon Musk

Heard i Depp razišli su se u svibnju 2016., a službena rastava potvrđena im je godinu dana poslije.

Prema pisanju časopisa People, odvjetnik koji zastupa Muska tvrdi da se "Elon i Amber nisu počeli viđati sve do svibnja 2016.".

- Ovaj neozbiljan potez samo je još jedan Deppov očajnički pokušaj da ušutka Amber Heard, jer očito nije u stanju prihvatiti istinu o svom nasilnom ponašanju. Ali to mu neće proći - izjavio je pak glumičin odvjetnik Eric M. George.

Johnny je uvjeren da je Amber sve izmislila kako bi ispala žrtva i unaprijedila vlastitu karijeru.

- Rezultati njezinih lažnih optužbi protiv gospodina Deppa su sljedeći: gospođa Heard postala je miljenica #MeToo pokreta, prva je glumica koju je Ured za ljudska prava Ujedinjenih naroda proglasio svojom prvakinjom, imenovana je ambasadoricom za ženska prava u Američkom savezu za građanske slobode, a L'Oreal Paris angažirao ju je kao svoju globalnu glasnogovornicu - rekli su Johnnyjevi odvjetnici.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 07:44