NAPAO OVCE

PODIVLJALI OSCAR SIJE STRAH MEĐU FARMERIMA I NITKO MU NIŠTA NE MOŽE Ljubimac Claudije Schiffer godinama terorizira susjedstvo, policija je - nemoćna!

 
 Getty Images, Ilustracija / Profimedia

Oscar, njemački ovčar Claudije Schiffer (48), sredinom studenoga napao je ovce sa susjedne farme u Northamptonshireu u Velikoj Britaniji, gdje bivši njemački supermodel ima imanje na kojemu živi s obitelji.

Kako prenosi Daily Mail, pas je jednu gravidnu ovcu ugrizao za vrat - nesretnu životinju veterinari su zbog težine ozljeda morali uspavati, dok su druge dvije ovce tijekom napada ranjene i unakažene. Farmera, vlasnika ovaca, liječenje preživjelih traumatiziranih životinja do sad je stajalo najmanje 3000 funti (oko 24.300 kuna).

Jedan mještanin lokalnim medijima otkrio je kako je zaposlenik s Claudijina imanja u posljednji trenutak uspio obuzdati njemačkog ovčara Oscara, čime je, srećom, spriječio još veću tragediju.

Policija, koja je odmah pozvana na mjesto događaja, nije imala ovlasti pucati u psa, ali bivšoj manekenki izdali su upozorenje - ona i suprug, engleski filmski redatelj Matthew Vaughn (47), moraju pod hitno ograditi i osigurati imanje kako njihovi psi više ne bi mogli bježati s istoga i terorizirati susjedstvo.

Inače, Claudijini ljubimci i prije su bili problematični - jedan je 2010. ugrizao drugog vlasničkog psa, a još 2006. godine Schiffer je dvaput bila upozorena od strane policije da svoje ljubimce drži pod kontrolom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 19:13