STARI I NOVI R'N'B HITOVI

POKLANJAMO ULAZNICE ZA GIRLS NIGHT OUT! Vrući r'n'b ritmovi uz Kool Katz i Ninu Saffron u Pepermintu

Kool Katz je +21 „girls' night out“ klupska večer u zagrebačkom klubu Pepermint koja će se održati 29. siječnja. Zamišljena je kao spoj starih R'n'B hitova te najsvježijeg alt RnB-a u kombinaciji s ostalom soulful klupskom glazbom na koju nemate prilike plesati u drugim zagrebačkim klubovima.

ŽELITE BESPLATAN UPAD? Poklanjamo 3 puta po 2 ulaznice najbržima koji se jave na našem Facebook profilu. Sve što vi trebate jest ostaviti svoje ime i prezime ispod objave o eventu, a mi ćemo vam javiti ako ste dospjeli na popis. Sretno!

Iskusni dvojac koji stoji iza projekta Kool Katz - RRRamon! (poznatiji i kao Yesh) i DJ Pips, inače Kandžijin prateći DJ. Ovom prilikom u gostima imamo i iznimno talentiranu Ninu Saffron. Nina Saffron punog imena Nikolina Kovačević pjevačica je odličnog i sve prisutnijeg domaćeg benda F5. Osim glazbe koju izvodi sa bendom R'n'B joj je ljubav od malih nogu pa će ovog četvrtka u Pepermintu uz ekipu Kool Katza uživo izvesti nekoliko R'n'B klasika. Vjerujte nam na riječ kad kažemo da se radi o jednoj od najboljih i najzanimljivijih domaćih vokalistica mlađe generacije o kojoj ćete još puno čuti.

Osim naglaska na glazbu, projekt obuhvaća i širi spektar disciplina kao što su fotografija i moda te time čini jednu zaokruženu cjelinu kojom promiče moderan urbani lifestyle u skladu s recentnim trendovima na svim spomenutim poljima. Kool Katz je večer koja promiče stil kako u glazbi tako i u odijevanju. U projekt se tako od ove sezone uključuje i jedna od naših najboljih fashion fotografkinja Joanna Paciorek koja će po samoj večeri odabrati „najKool Kat“ koja se na našim nightlife fotografijama istakne svojim odjevnim stilom te pojavnošću u cjelini te joj ili mu pokloniti profesionalni beauty ili fashion editorial u vrijednosti 2500 kuna.

Što možete očekivati: Beyoncé, Miguel, Frank Ocean, Jeremih, J. Cole, Kendrick Lamar, Banks, Solange, Cassie, The Weeknd, Aliyah, John Legend, Destiny's Child, Justin Timberlake, Mary J. Blige, Jessie Ware, TLC, Kelis, Trey Songz, Drake, Usher, Sam Smith, Ella Eyre, Flume & Chet Faker, Kwabs, Katy B, Jamie Woon, James Blake, Sampha, Lulu James, MØ, Erykah Badu, Lauryn Hill, Angie Stone, Raphael Saadiq, Q-Tip, Disclosure, Brandy, Shola Ama, Kele Le Roc, The Artful Dodger, Mis-Teeq, MJ Cole, Disclosure, Bondax, Route 94, Gorgon City, Aluna George, Dusky, Breach, Ben Pearce...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 12:44