POSLJEDNJA DOBRICA

Pokleknula i Jennifer Aniston: U novom filmu spava s trudnicom i puši travu. U toplesu

U filmu koji producira Judd Apatow obrađivat će se život hipi komune
Jennifer Aniston, a cast member in "The Switch," poses at the premiere of the film in Los Angeles, Monday, Aug. 16, 2010. (AP Photo/Chris Pizzello)
 AP

Američka glumica Jennifer Aniston odlučila se u 42. godini odreći imidža simpatične dobrice koji je prati od legendarne uloge Rachel Green iz kultne serije “Prijatelji” te se prvi put skinuti na velikom platnu i pokazati svoju divlju stranu. Naime, Jennifer Aniston je tijekom cijele karijere odbijala pokazivati svoje ženske draži te je igrala na sigurno u romantičnim komedijama.

Kralj komedije Apatow

No, novim filmskim projektom “Wanderlust” - pod producentskom palicom novoga kralja komedije Judda Apatowa - konačno je spremna opasno začiniti svoju fillmsku karijeru. Atraktivna glumica namjerava snimiti vruće scene seksa u troje, razderati košulju i pokazati gole grudi te zapaliti smotuljak marihuane, a sve kako bi isprobala nesputan i divlji život hipija u komuni. Navodno J. Aniston tijekom filma ima nekoliko ljubavnih afera s raznim članovima komune, a najeksplicitnija scena trebala bi biti ona u kojoj glumica eksperimentira sa seksom u troje, i to s dvije žene, od koji je jedna trudnica.

Hollywoodski insajderi tvrde da su Jennifer na ovaj potez nagnali filmski neuspjesi, poput posljednjeg fijaska “Zamjena”, te nabijanja na nos bračne idile bivšega supruga Brada Pitta i Angeline Jolie. A sve to dok je njezin ljubavni život čisti promašaj.

Sigurno joj neće odmoći

Što će “Wanderlust” učiniti za imidž i karijeru omiljene američke “djevojke iz susjedstva” ostaje da se vidi, ali sudeći po iskustvima njezinih kolegica, ne bi joj trebalo odmoći. Naime, ovo nije prvi put da se slavna glumica odlučila razodjenuti tek u petom desetljeću.

Sandra Bullock čekala je do 44. godine kako bi se potpuno razodjenula pred kamerama u filmu “Prisila na brak”. Oscarovka Marisa Tomei prihvatila je sa 43 godine svoju prvu ulogu u kojoj se razgolitila, a pristala je samo zato što je po svaku cijenu željela surađivati s redateljem Sidneyjem Lumetom u filmu “Before the Devil Knows You’re Dead”. Glumica koja je javno požalila što se dala nagovoriti da se prvi put skine u svojim četrdesetima jest zvijezda serije “Trava”, Mary-Louise Parker.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
30. travanj 2024 00:31