SVE JE OPROSTILA

'PONIŽAVALI SU ME BEZ IKAKVOG RAZLOGA. NAJTEŽE JE BILO ZA BOŽIĆ I NOVU' Danas vrlo popularna pjevačica progovorila o teškom djetinjstvu u Hrvatskoj

 
 INSTAGRAM

Aleksandra Prijović jedna je od najpopularnijih mladih pjevačica u Srbiji, a ujedno je i djevojka Filipa Živojinovića, posinka regionalne glazbene dive Lepe Brene.

Ovu atraktivnu 22-godišnjakinju proslavio je talent show "Zvezde Granda", a iako se rodila u Somboru u Bačkoj u Vojvodini, Aleksandra je odrasla u Belom Manastiru u Hrvatskoj.

Roditelji Borka Mihajlović i Nedjeljko Prijović rastali su se kad je ona imala samo tri godine, a pjevačica je sada, u intervjuu za Glossy, progovorila o ne tako idiličnom djetinjstvu.

- Okruženje u kojem sam živjela bilo je nemilosrdno prema meni. Ponižavali su me bez ikakva razloga. Mami i meni stalno su upućivali grube riječi koje su nas jako povrijeđivale. Te uvrede ubadale su me u srce poput mača. Tako mi je bilo i u školi. Uvijek sam se pitala zbog čega je to tako jer im ja nikada ništa ružno nisam napravila. Imala sam samo jednu prijateljicu... Nažalost, tek kad sam postigla nešto u životu, ti isti ljudi sjetili su se da postojim. Ipak, danas im više ništa ne zamjeram - rekla je Prijović.

Dodala je kako joj je najteže bilo za vrijeme božićnih i novogodišnjih praznika, koje je provodila s majkom u Hrvatskoj.

- Svi prijatelji bili su sa svojim roditeljima, ali ne i ja. Malo sam bila kod mame, malo kod tate, a jedino što sam htjela jest da smo svi zajedno. To mi je oduvijek bila boljka - prisjetila se Aleksandra.

Srecna slava svima koji slave ❤ Mama i deka❤

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Sarajevo ❤ @lepabrenaa

A post shared by Aleksandra Prijovic (@aleksandraprijovic) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 08:49