RASKINUT UGOVOR

PONUDILI ANGAŽMAN TATJANI JURIĆ Bingo show doživio fijasko na RTL-u, vraća se na Prisavlje

Popularni televizijski format bit će ponuđen Tatjani Jurić i mladom manekenu Deanu Peliću
 Neja Markičević

Nakon samo sedam mjeseci Bingo show Hrvatske lutrije vraća se s RTL-a na HTV. Ambiciozno najavljivan projekt kao veliki studijski show “Uhvati Bingo ritam”, čije je vođenje bilo povjereno Antoniji Blaće i Miroslavu Škori, nije postigao željene rezultate gledanosti, što je bilo evidentno kada su ga nakon pet mjeseci emitiranja s RTL-a prebacili na daleko slabiji kanal RTL 2.

Bingo show se sada vraća na HTV, gdje je godinama i išao, no neće ponovno u voditeljske ruke Marija Sedmaka i Dunje Mutevelić, već bi ga trebala voditi Tatjana Jurić i maneken Dean Pelić, a za taj projekt urednički je zadužena Elizabeth Homsi.

Lutrija saziva presicu

Hrvatska lutrija, kako doznajemo, još nije službeno raskinula ugovor s tom komercijalnom televizijom, kao ni potpisala novi ugovor s HRT-om, pa očekivano nijedna od tri strane nije imala službenih komentara.

- U ovom trenutku ne možemo ništa komentirati. Kada dođe vrijeme za to, sazvat ćemo konferenciju za novinare - rekao je kratko jučer direktor marketinga i korporativnih komunikacija Hrvatske lutrije Ivica Vrkić. Ponovio je također kako nije istina da je Hrvatska lutrija tražila da se Miroslav Škoro makne iz emisije “Uhvati Bingo ritam” nakon što je nastupio na Glavaševu dočeku. Ni na RTL-u za sada nemaju komentara, no očito od godišnjeg ugovora s Lutrijom, navodno teškog šest milijuna kuna, nisu mogli zaraditi koliko su očekivali.

Start početkom travnja

Rezultati gledanosti u početku su djelovali obećavajuće, no umjesto da rastu, počeli su padati i na kraju su se kretali oko pet posto. Zbog toga su, neslužbno doznajemo, odlučili Bingo prebaciti na RTL 2, što je, naravno, imalo velik utjecaj na gledanost jer se ona prepolovila. Čak je znala iznositi ispod dva posto.

U međuvremenu je i Antonija Blaće zbog novog angažmana, onog u “X Factoru”, prestala voditi Bingo. U Hrvatskoj lutriji sigurno nisu mogli biti zadovoljni time, što je vjerojatno na kraju i dovelo do odluke o povratku showa na javnu televiziju.

Prvi Bingo show, kako doznajemo, trebao bi na HTV-u krenuti početkom travnja.

Za Tatjanu Jurić to će biti prvi televizijski angažman nakon četiri godine. Lijepa 33-godišnja Zagrepčanka, koju je Marija Nemčić prije desetak godina nazvala jednom od najtalentiranijih mladih TV lica, nakon svog odlaska s RTL-a 2011. radila je isključivo kao radijska voditeljica. Navodno pregovara o svojem povratku na male ekrane i s drugim TV kućama, točnije s RTL-om, no s obzirom na to da ništa još nije finalizirano na papiru, jučer nije bila u poziciji da bilo što konkretnije kaže.

- Da, istina je, postoji velika mogućnost da se uskoro vratim na televiziju, ali za sada to je i dalje samo mogućnost.

Najtraženiji maneken

Ništa još nije službeno i ne mogu ići u detalje dok se stvari ne definiraju - rekla je Jurić. Suvoditelj bi joj, naravno, ako potpiše ugovor, trebao biti 27-godišnji Umažanin Dean Pelić, na čijoj službenoj Facebook stranici stoji kako je najtraženiji hrvatski muški model. Bavio se i glumom, ali najveći uspjeh postigao je u modnom biznisu. Radio je za Johna Galliana te snimao i svjetsku kampanju za francuski brand Scalise u Saint-Tropezu...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. svibanj 2024 09:34