ULTIMATIVNA ZAVODNICA

POPULARNA PJEVAČICA PROŽVAKALA, PA ISPLJUNULA KOLEGU 'Čak mi je rekla da je zaljubljena u mene, a onda je nestala... Zbog nje sam postao ženskaroš'

 
 INSTAGRAM

James Arthur, pobjednik devete sezone britanske verzije megapopularnog glazbenog talent showa "X Factor", objavio je autobiografsku knjigu "Back To The Boy", u kojoj je otkrio zanimljive detalje iz privatnog života, koji su itekako šokirali njegove obožavatelje.

Naime, 29-godišnji Arthur tvrdi kako je svojedobno imao aferu s tri godine mlađom kolegicom Ritom Orom, ali romansa nije dobro završila, zbog čega je glazbenik dugo patio.

- Kao prvo, nisam mogao vjerovati da joj se uopće sviđa lik poput mene... Sam sebi sam govorio: 'Ovo nije moguće'. Možda je samo dobra glumica, možda se pretvara... Bio sam zbunjen i potpuno zatečen - napisao je James u knjizi.

Otkrio je i kako je Rita zapravo preuzela inicijativu i napravila prvi korak kad ga je pozvala u svoj autobus, a njihov odnos bio je, tvrdi pjevač, više od seksa za jednu noć.

- Vidjeli smo se još nekoliko puta i bilo nam je čarobno... Čak mi je rekla da je zaljubljena u mene. Htio sam joj vjerovati jer je zvučala nestvarno iskreno... I onda je samo nestala... Prekinula je svaki kontakt i više nisam mogao doći do nje - prisjetio se Arthur u autobiografiji "Back To The Boy", a prenose strani mediji.

- Zbog njezine izdaje postao sam grozan ženskaroš... Ni ne znam s koliko žena sam spavao, prestao sam brojati - iskreno je napisao James.

Ipak, danas je u sretnoj vezi s Jessicom Grist, a ovo ljeto šuškalo se i kako se par zaručio nakon što su plesačicu snimili s prstenom na ruci.

Whitest man in Koh samui

A post shared by James Arthur (@jamesarthurinsta23) on

hawt saowce

A post shared by Rita Ora (@ritaora) on

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 21:07