FILIP JURIČIĆ

POPULARNI GLUMAC ODUŠEVIO ŠALOM NA VLASTITI RAČUN 'Što sam stariji, sve je manje ljepote. I sijede su već tu. Sad moram više ići na glumu'

Filip Juričić
 Boris Kovacev / HANZA MEDIA

U popularnoj TV seriji "Čista ljubav" uskoro ćemo gledati i zagrebačkog glumca Filipa Juričića (36), koji će utjeloviti negativca Marcusa - u Vrhovac ga dovodi Ranko kako bi lažno svjedočio u Heleninu korist, koja glavnom junaku Tomi želi uzeti kćer Mašu.

Prije nekoliko godina Filipa smo gledali i u hit seriji "Larin izbor", a glumca povratak među poznatu ekipu iznimno veseli, piše Dnevnik.hr.

A o novoj ulozi negativca, Juričić u šali kaže: "Što sam stariji, sve je manje ljepote. Moram više ići na glumu, vidjet ćemo kako će to proći... Jedan prijatelj, koji me dugo nije vidio, nedavno mi je rekao 'Daj uzmi onu krokodilsku krv, nekako mi stariš'. Činjenica jest da godine odlaze - sijede su već na bradi i s godinama će ih biti sve više".

Filip je također istaknuo kako ni on nije imun na probleme - dapače, ima ih kao i svi drugi, ali trenutačno je itekako zadovoljan jer je pronašao srodnu dušu - naime, u sretnoj je i stabilnoj vezi s medicinskom sestrom Nikom Dogan (27).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:15