NAPAD NA FEJSU

POSLIJE DANIJELE I POZNATI STILIST NAPAO SESTRE HUSAR I NINU 'Svoje pjesmuljke s duhovnih obnova trebate zadržati u krugu istomišljenika!'

 Screenshot YouTube

Nina Badrić, sestre Ivana Husar Mlinac i Marija Husar Rimac, Shorty, sestre Palić i Alan Hržica snimili su pjesmu 'Želim živjeti' i darovali je inicijativi 40 dana za život. Pjesmom se zalažu za život svakog začetog djeteta, a nakon što je pjesma objavljena, pojavili su se i brojni komentari na njihovu suradnju.

Tako ih je na Facebooku napala Danijela Dvornik koja smatra da se vjera u Hrvatskoj koristi za sve i svašta pa i za dobivanje publike, a svoje mišljenje na Facebooku je podijelio i Petar Trbović, Severinin stilist.

- Nina Badrić, sestre Husar, Shorty i Alan Hržica (osobno ih poznajem sve osim Shortya i otvoreno im svima posvećujem ovaj status)… U trenutku kada svojim osobnim stavovima javno krenete zadirati u jedno od najintimnijih i najosjetljivijih pitanja prava svake žene, vaša pjesma postaje neumjesna i krajnje degutantna - započeo je svoj status.

Dodao je da je pitanje života, začeća i prava na pobačaj nešto što smo odavno usvojili kao pravo pojedinca.

- Jednako kao što ja, primjerice, kao urednik časopisa koji se obraća ženama imam svijest i odgovornost o tome gdje počinje pitanje intime i privatnosti, tako i vi svoje pjesmuljke s duhovnih obnova trebate zadržati u krugu istomišljenika, a ne njima uzurpirati javni prostor uzimajući si za pravo dirati u nešto što je pravo svake žene - smatra Trbović.

U Facebook statusu obratio se i konkretno Nini Badrić.

- Nina Badrić, kažu da su oči ogledalo duše, ja vjerujem da je tako, a ti?!? Ako si već uzela za pravo da kao žena diraš u intimno pravo druge žene, onda to učini ne noseći pritom sunčane naočale. Nisi diva, nego samo jos dodatno licemjerna - njegov je zaključak.

Pjesma je snimljena s bendom duhovne glazbe Emanuel.

- S grupom Emanuel surađujemo i prijatelji smo dugi niz godina, kada nam je Domagoj Pavin ponudio suradnju na pjesmi 'Želim živjeti' Marija i ja rado smo se odazvale. Pjesma je stvarno lijepa, slavi život i šalje pozitivnu poruku - kaže pjevačica Ivana Husar. Navodi također da ova pjesma nema baš nikakve veze s politikom.

- Ne postoji ništa u pozadini našeg angažmana. Ovo nije nikakva kampanja za ukidanje prava na pobačaj - dodala je popularna pjevačica za Jutarnji list.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 11:53