NOVI DETALJI

POSLJEDNJI DANI KRALJA POPA 'Po noći se sastajao s misterioznim ženama. Zvao ih je Cvjetić i Prijateljica'

 Facebook

Javon Beard i Bill Whitfield, tjelohranitelji koji su godinama radili za Michaela Jacksona odlučili su unovčiti vrijeme provedeno s kraljem popa te kao i mnogi prije njih napisati knjigu u kojoj otkrivaju 'pravu istinu' o životu jedne od najvećih zvijezda našeg doba.

'Remember the Time: Protecting Michael Jackson in His Final Days' naziv je knjige u kojoj u detalje opisuju posljednje, mučne dane života Michaela Jacksona. Uz već poznate činjenice iz njegovog života vezane uz ovisnost i česte posjete estetskom kirurgu, dotakli su se i njegovog ljubavnog života. Tvrde kako su ga potkraj života svake noći, nakon što su djeca zaspala, vozili do misteriozne žene koju je nazivao 'prijateljicom'. Navode i kako joj je često slao skupocjene darove. Opisuju je kao 'ljepoticu koja ostavlja bez daha'.

No, ona nije bila jedina s kojom se u to vrijeme viđao Micheal. Drugoj ženi koju je također posjećivao nadjenuo je nadimak 'cvjetić'. Pišu kako je Michael bio jako blizak s njom, ali ipak je preferirao društvo 'prijateljice'.

U knjizi su se dotakli i Michaelovog roditeljstva i načina na koji se ophodio prema svojoj djeci. Opisuju ga kako jako strogog, ali pravednog oca.

Beard i Whitfield također su dali uvod u to kako je bilo raditi za kralja popa. Kazali su kako im je plaća često kasnila i po nekoliko mjeseci. Često su je čekali dok su istovremeno gledali kako Michael manijakalno troši po velikim trgovačkim centrima.

Iako su s javnosti odlučili podijeliti informacije iz Michaelovog privatnog života ipak tvrde kako nemaju namjeru ocrniti svog bivšeg šefa.

- Bio nam je jako drag, a posebno smo voljeli njegovu djecu, kazali su za The Daily News.

Njihova knjiga bi trebala izaći krajem lipnja





Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. svibanj 2024 06:07