OTRKIVAJU SE DETALJI

POSLJEDNJI DANI SLAVNOG GLUMCA 'Mislio sam da je s tim glupostima gotovo, a onda sam ga našao mrtvog'

 AFP

Nakon tragične smrti slavnog glumca Phillipa Seymoura Hoffmana, američki mediji donose detalje posljednjih dana života slavnog glumca.

Kako piše People, taj dan je Phillip u 9 sati ujutro trebao pokupiti djecu od djevojke Mimi O'Donnell, ali nikad se nije pojavio. Tad je Mimi nazvala prijatelja koji je otišao do njegovog stana. Kako ga je našao na podu kupaonice u beživotnom stanju, pozvao je hitnu pomoć. S prijateljem je bila i Phillipova asistentica koja je kasnije u policiji izjavila da je Phillip ležao na podu kupaonice s iglom u ruci i nije davao znakove života kad su ga našli.

'Mislio sam da je s tim glupostima gotovo, a onda sam ga našao mrtvog', izjavio je Phillipov prijatelj.

'Bio je čist i trijezan i sasvim mu je bilo dobro u životu, a sad se dogodilo ovo', dodao je prijatelj u šoku.

Glumac Phillip Seymour Hoffman koji je prije dva dana preminuo od predoziranja drogom, imao je problema i sa alkoholom.

Prije samo nekoliko dana, prema snimkama koje posjeduje portal TMZ, Hoffman je ušao u avion potpuno alkoholiziran. Na let je krenuo nakon što je popio litru alkoholnog pića u kafiću na aerodromu. Jedva je izašao iz aviona samostalno nakon što je avion sletio.

Samo tri dana prije smrti, Hoffman je i u Atlanti viđen u teško alkoholiziranom stanju u jednom baru. Svjedoci kažu kako je jedva vladao svojim tijelom.

Podsjetimo, u policijskoj pretrazi, inspektori su pronašli oko 50 vrećica heroina punih do vrha. Osim toga pronašli su i zalihu pribora za korištenje droge, kutije šprica i igli koje je koristio za ubrizgavanje heroina.

Prema saznanjima te televizijske kuće policija je također pronašla 20 iskorištenih šprica, nekoliko vrećica kokaina, propisane lijekove, uključujući i one za tlak i one za liječenje od ovisnosti. Osim toga pronađeni su i lijekovi za hiperaktivnost, tjeskobu te oni za opuštanje mišića.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 22:52