GOSTOVALA U TV EMISIJI

POTRESNA ISPOVIJEST KĆERI GLAZBENIKA OPTUŽENOG ZA SEKSUALNO ZLOSTAVLJANJE 'Ako je moj tata uistinu toksična osoba, mogu ga voljeti samo iz daljine...'

Joann i Drea Kelly
 Profimedia, Planet

Iako vlastitoga oca nije vidjela godinama, jer se on nije ni potrudio biti u kontaktu s njom, Joann Kelly (20) pristala je gostovati u televizijskoj emisiji "Good Morning Britain", u kojoj je progovorila o odnosu s R. Kellyjem (52), optuženim za seksualno zlostavljanje žena, mahom maloljetnica.

- Svaki dan borim se s boli koju je moj tata prouzročio, ali i dalje ga volim... Rastrgana sam... On je dio moje obitelji, on je moja krv, ali jako mi je teško 'probaviti' sve te optužbe na njegov račun. Činjenica da sam odrasla u kući u kojoj je moj otac imao i vodio tzv. seksualni kult razdire mi srce...

Ali na kraju krajeva, svjesna sam kako svi mi moramo odgovarati za svoje postupke. Ako je moj tata uistinu toksična osoba, kako tvrde sve te žene, onda mi ne preostaje ništa drugo nego voljeti ga iz daljine - rekla je Joann Kelly.

U emisiji se pojavila i njezina majka Drea (44), bivša supruga glazbenika R Kellyja, koja je s njim bila u braku od 1996. do 2009. godine. Otkrila je kako joj se bivši suprug svojedobno povjerio da je bio zlostavljan u djetinjstvu, ali to, dodala je, nije nikakvo opravdanje za njegova zlodjela, prenosi portal The Mirror.

Podsjetimo, iako je fizički, emocionalno i seksualno zlostavljao djevojke te ih držao zatočenima protiv njihove volje, R. Kelly i dalje odbacuje sve optužbe i tvrdi kako je nevin.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:07