KRAJ VELIKE LJUBAVI

POVIJEST SE PONAVLJA, DIKAN PRIMIJENIO ISTI POSTUPAK KAO S VLATKOM POKOS Izbacio Lambašu iz stana na Cvjetnom?

 Arhiva/Cropix

Vezi između vremešnog poduzetnika Josipa Radeljaka i gotovo četiri desetljeća mlađe Dolores Lambaše navodno je definitivno došao kraj, a Dikan je, čini se, po već ustaljenom modelu, glumicu izbacio iz svog stana na Cvjetnom trgu.

Za razliku od početka veze, u ljeto 2008., kada je zaljubljeni par mjesecima punio medijski prostor, njihov se razlaz, barem zasad, dogodio u tišini.

Još se u rujnu nagađalo da Dikan i Lambaša više nisu zajedno jer je ona, navodno, ljeto provela na jahti jednog, također od nje podosta starijeg, splitskog poduzetnika, a ne s Radeljakom i njegovom kćeri Lanom. Mirni razlaz prilično je čudan za oboje aktera jer su tijekom veze uživali u bilo kakvoj vrsti medijske pažnje, pa makar je morali sami osmisliti, a oboje su i prijašnje veze prekidali s puno pompe.

Dikan je prije Dolores bio u braku s Vlatkom Pokos , a kad ju je izbacio iz stana zbog njezina preljuba, čitav se slučaj, poput loše sapunice, još dugo povlačio po novinama i sudovima.

Lambaša je zbog Dikana, pak, ostavila Franu Lasića kojeg je to prilično potreslo, a ništa manje utučen nije bio ni glumac Ivo Gregurević koji je svojoj Dolores osigurao upis na Akademiju dramskih umjetnosti, a ona ga je napustila zbog Frane Lasića.

U telefonskom pozivu, vječito na svađu spreman Radeljak, tek je izvrijeđao novinarsku struku, prilično osorno zapitkivao od koga smo dobili informacije o prekidu, ali vijest nije ni potvrdio niti demantirao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 05:30