NEOČEKIVANA ODLUKA

POVLAČI SE NAJPOZNATIJI AMERIČKI SATIRIČAR Jon Stewart nakon 16 godina napušta 'The Daily Show'

Jedan od najpopularnijih američkih i svjetskih komičara Jon Stewart (52) napustit će tijekom godine emisiju koja ga je lansirala u zvijezde. Riječ je o dnevnom satiričkom informativnom programu 'The Daily Show', kojem je na čelu bio od 1999. godine.

Vijest o odlasku obznanio je sam Stewart svojoj publici tijekom snimanja u utorak, a čim su o svemu počele brujati društvene mreže, priopćenjem se oglasio i Comedy Central, televizijski kanal koji emitira The Daily Show, koji je potvrdio informaciju koja će zasigurno razočarati njegove brojne fanove.

Comedy Central tako u relativno kratkom periodu gubi dvije velike zvijezde. Nedavno je objavljeno kako Stephen Colbert prelazi na CBS kako bi od Davida Lettermana preuzeo kasnovečernji show. Posljednje izdanje njegova 'The Colbert Reporta' emitirano je sredinom prosinca prošle godine.

Zasad nema informacija što Stewart planira nakon The Daily Showa, ali tijekom 2013. godine na tri je mjeseca voditeljsku palicu emisije prepustio 'dopisniku' Johnu Oliveru kako bi se posvetio režiranju filma 'Rosewater'. Stoga kolaju priče da bi upravo režija mogla biti sljedeća faza njegove karijere.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 04:51