NAJBOLJE OD PORINA

Povratak E.T.-ja i Divasica samo za jednu večer

Nakon 13 godina E.T. bi se trebao okupiti samo radi izvedbe pjesme ‘Da ti nisam bila dovoljna’

ZAGREB - Uoči sljedećeg Porina koji će se sredinom svibnja održati u Biogradu, na okupu bi se ponovno trebala naći najpopularnija grupa 90-ih godina prošlog stoljeća, E.T. Bit će to jednokratno okupljanje zbog koncerta koji za sada nosi radni naziv “ Najbolje od Porina” koji će se održati u Sportskoj dvorani u Biogradu u srijedu 12. svibnja, a koja je zamišljena kao večer svih Hitova godine i Pjesama godine. Upravo bi zato Electro Team kao dobitnik nagrade Hit godine 1995. za pjesmu “Da ti nisam dovoljna” trebao biti među izvođačima, što bi za njih značio prvi zajednički nastup nakon punih 13 godina.

Vannino zadovoljstvo

- Nije to nikakva senzacija, ali meni će biti zadovoljstvo ako do toga dođe, međutim nisam ja upitna - rekla je Ivana Ranilović Vanna dok do komentara drugih dvoje članova kultne grupe, Adonisa Ćulibrka i Darka Juranovića, nismo uspjeli doći. Ovaj koncert trebao bi ponovno okupiti i Divasice, a i drugi izvođači koji su ovjenčani tom nagradom potvrdili su svoj nastup poput Gibonnija, Massima, Giuliana, Ivane Banfić, Nine Badrić te drugih.

Izvedbe u duetima

- Naša je namjera da svi originalni izvođači izvedu svoje nagrađene pjesme u neuobičajenoj vokalnoj suradnji, duetu koji do sada nisu viđeni. Nažalost, nisu svi dobitnici danas više među nama, no pobrinut ćemo se da publika može čuti i nagrađene pjesme Dine Dvornika i Toše Proeskog - objasnio je producent koncerta Andrija Vrdoljak. Vođenje večeri ponuđeno je Mireli Priselac Remi iz grupe Elemental, a koncert će se prema sadašnjim planovima emitirati na HTV-u u petak 14. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 21:46