PRESRETNA

POVRATAK NA TV EKRANE Lijepa Monika Kravić Mamić vraća se voditeljskom poslu

 RTL

Monika Kravić Mamić svoju karijeru počela je 2003. godine na Novoj TV, a prije prije nekoliko godina zbog svoje obitelji i malene bebice odlučila se povući.

No, kako je televizija 'zarazna' Monika se odlučila vratiti svom poslu. Prihvatila je angažman na RTL televiziji.

'Drago mi je što sam je u suradnji sa svojim šefovima, to jest sa našim šefovima uspio dovesti na RTL jer je lijepa, pametna i elokventna!', kazao je urednik magazinskog programa Daniel Delale.

'Mogu sad svašta reći to samo majke razumiju, nekad malo teže...kad vidiš svoju djecu kako su sretna, ja da sam uz njih veliki plus i jako sam sretna da sam mogla biti sa njima od 0-24, malo sam radila na sebi, vratila se na fakultet pa i bila s mužem! Kuća nije trpila!', ističe Monika.

Bit će to prilika da svoju mamu na televiziji napokon vide i njezini sinovi Josip i Jakov! Svoje navike, kaže, neće mijenjati niti ona sama - a to znači da će svoje lice na ekranu rado propuštati.

'Moram priznati da sam se prije jako malo gledala, jer sam morala radi analize, ali da sam sjela doma i pogledala, ne, nisam gledala niti snimku svojega vjenčanja, nelagodno se osjećam!', objašnjava nova voditeljica RTL-a.

S odlaskom Antonije Stupar Jurkin na porodiljni dopust, voditeljsku ulogu 'Extra Magazina' preuzima Monika Kravić Mamić već tijekom siječnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:28