UMORNA OD TRAČEVA

PRAVA ISTINA O MEGHAN MARKLE Prijateljice otkrile detalje o vojvotkinji: 'Tiho sjedi i stoički podnosi sve laži, vlastiti otac slomio joj je srce'

 REUTERS

Pet bliskih prijateljica i kolegica Meghan Markle (37) odlučile su progovoriti za američki časopis People, no željele su ostati anonimne, kako ne bi, objasnile su, dodatno uzrujale trudnu vojvotkinju od Sussexa, koja će s princem Harryjem (34) ovo proljeće dobiti prvo dijete.

- Meg tiho sjedi i stoički podnosi sve laži i neistine koje se već pune dvije godine objavljuju o njoj... Naravno da smo zabrinute. Nijedna trudnica ne bi trebala biti pod tolikim emocionalnim pritiskom, to može škoditi i njoj i bebi - rekla je Meghanina kolegica.

Prijateljice su se osvrnule i na vojvotkinjin odnos s njezinim ocem Thomasom (74).

- Poslije vjenčanja poslala mu je pismo u kojemu je napisala: 'Slomio si mi srce, ali imam samo jednog tatu i zato te volim'. Preklinjala ga je da prestane iskorištavati medije kako bi preko njih popravio njihov narušeni odnos, ali on joj nikad nije iskreno odgovorio. Nije se udostojio ni nazvati je, ali drznuo se tražiti fotografiju s njom. To ju je jako povrijedilo - otkrile su žene bliske Meghan.

Također tvrde kako nije točno da je Markle u svađi s Kate Middleton (37). Dapače, s njom se, kažu, od samoga početka jako dobro slaže.

- Meghan je ostala ista. I dalje obožava svoje prijatelje. Nedavno sam kod nje provela nekoliko dana, Harry nije bio kod kuće. Kuhala mi je najukusnija jela, donosila mi čajeve, toliko se brinula o meni... A njezini psi, koliko tek njih voli! - izjavila je jedna od pet prijateljica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 14:57