30 GODINA RANIJE

PREPOZNAJETE LI JEDNU OD NAJLJEPŠIH ŽENA SVIJETA? Minival i spojene obrve - tako je izgledala na svojoj prvoj audiciji!

 Screenshot YouTube

Voditelji jutarnjeg showa Despierta América, koji se emitira na TV mreži Univision, iskopali u prastari video Salme Hayek. Radi se o njezinoj prvoj glumačkoj audiciji!

Salma se prvo predstavlja u kameru, kaže kako se zove, da ima 20 godina te - da nema iskustva.

Mlada glumica na audiciju je došla našminkana u stilu osamdesetih s frizurom kakvu danas gotovo sigurno nećemo vidjeti na cesti - popularnom minivalu. U oči upadaju i njezine izražene, gotovo spojene obrve kakve danas sigurno ne bi njegovala.

Salma je bez sumnje odmah pokazala velik talent premda se kasnije transformirala da bismo je danas na ovoj snimci jedva prepoznali.

Prema Internet Movie Databesu (IMDb) prvu je ulogu dobila u TV seriji ‘Un nuevo amanecer’ 1988. godine premda je prije toga nekoliko godina glumila u kazalištu. U Meksiku je prvi veliki uspjeh postigla glavnom ulogom u TV sapunici ‘Teresa’, a međunarodnu slavu donijela joj je uloga u filmu ‘Desperado’ 1995. godine, Roberta Rodrigueza.

Osvojila je niz važnih glumačkih nagrada, no za Oscara je bila nominirana samo jednom, 2003. godine za glavnu ulogu u filmu ‘Frida’. Salma ove godine u rujnu slavi jubilarni 50. rođendan.

Anthony Harvey/Getty Images

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 01:29