NIJE KRV VODA

PROBLEMATIČNE ŽENE LOHAN Baš kad se Lindsay konačno smirila, njenu mamu Dinu uhvatili u pijanstvu

Mamu Dinu viđali su u klubovima s kćeri dok je Lindsay još bila maloljetna...

Dok Lindsay Lohan pokušava ostati čista nakon posljednjeg boravka u centru za odvikavanje od ovisnosti, u središtu medijske pažnje zbog problematičnog ponašanja našla se njezina majka Dina Lohan (51).

Glumičina je majka, naime, uhićena zbog prebrze vožnje u alkoholiziranom stanju na Long Islandu u New Yorku pa se čini da je zamijenila ulogu s kćeri koja je poznata kao magnet za skandale. Policija je Dinu Lohan zaustavila oko 23 sata dok je, prema optužnici, prebrzo vozila bijeli BMW.

VIDEO: LINDSAY LOHAN U SUZAMA KOD OPRAH PRIZNALA DA JE OVISNICA 'Drugi su uzimali pa sam i ja'

Navodno je jurila 120 na sat na mjestu gdje je ograničenje 90 kilometara na sat. Zaustavili su je zbog rutinske provjere, a alkotest je pokazao da je količina alkohola u krvi dva puta veća od dopuštene - 0,2 promila. Što se dogodilo prilikom samog uhićenja, nije poznato, no mama Lohan je najprije tvrdila da je ozlijeđena tijekom uhićenja, a zatim je povukla tu optužbu.

Saslušanje u njezinu slučaju zakazano je za 24. rujna. Njezin je odvjetnik u međuvremenu izjavio kako je ona dobra osoba, uzorna majka četvero djece kojoj je posvetila svoj život i kako se nada da će, s obzirom na to da je riječ o prvom takvom prekršaju, sud biti blag prema njoj.

Kazne i rehabilitacija

Njezina je kći, pak, u srpnju napustila rehabilitaciju (ponovno) i čini se da pokušava okrenuti novu stranicu u vrlo problematičnom životu. Dosad je poznata 27-godišnjakinja punila medijske stupce skandalima. Naime, ta 27-godišnjakinja nekoliko je puta uhićena, kršila je uvjetne kazne i šest puta je bila na rehabilitaciji.

Dina je cijelo vrijeme kontroverzna osoba u životu svoje kćeri. Viđali su je u noćnim klubovima s kćeri dok je Lindsay još bila maloljetna, a i poslije dok je već imala problema s opijatima. Policija je jednom prilikom intervenirala u njihovu domu zbog žestoke svađe majke i kćeri, a tijekom intervjua s Dr. Philom, poznatim liječnikom i TV voditeljem u SAD-u, optužena je da je bila u alkoholiziranom stanju. Čak ju je i vlastita kći jednom optužila da konzumira kokain, ali je to poslije povukla.

VIDEO Seks, droga i loše šale: Lindsay Lohan i Charlie Sheen snimili seriju u kojoj glume same sebe

Nakon izlaska s rehabilitacije Lindsay je priznala da je ovisnica o alkoholu te objasnila da je to “u prošlosti bio njen način bijega od loših situacija u životu”.

No, istaknula je kako je “sada u drugačijem stanju uma” te namjerava ostati “fokusirana i čiste glave”. Bliski izvori navode kako Lindsay, koja je još kao dijete ušla u svijet poznatih, to ovaj put zaista i misli. Tvrdi kako je ustrajna u želji da sredi svoj život te se posveti karijeri i raščisti privatni život koji ju je u tome kočio.

Čini se da je sada red na njezinu majku da ispuni prazni prostor u medijskim skandal-rubrikama. Bivša reality zvijezda, pjevačica, plesačica i povremena B glumica postala je zaista poznata preko svojih kćeri, prvenstveno Lindsay, ali i Ali, kojima je bila menadžerica.

Sa svojom kćeri Ali (rođenom 1993.) pokrenula je reality show pod nazivom “Living Logan” (Živjeti kao Loganica), a mnogi su kritizirali uvođenje mlade djevojke u takav svijet (Ali danasima 19 godina). Također se našla pod paljbom da je, želeći potaknuti vlastitu karijeru, dovela kamermana u posjet kćeri ovisnici Lindsay u rehabilitacijski centar kako bi privukla medijsku pažnju na sebe. Osoblje i Lindsay na taj njezin potez su eksplodirali.

I na druge načine Dina Lohan koristila je svoju djecu, prvenstveno kćeri, za financijski i celebrity status. Inače, Dina ima i dvojicu sinova: Michaela mlađeg (1987.) i Dakotu (1996.).

Proslavila 51. rođendan

Ništa manje problematičan nije policijski dosje njezina supruga i Lindsayina oca Michaela koji je imao više ispada u pijanom stanju, a jednom je u posljednji tren pobjegao iz automobila, kojim se bio zabio u stup, prije nego što je vozilo zahvatila vatra. Neko je vrijeme taj bivši broker na Wall Streetu proveo i u zatvoru, najčešće kršeći uvjetne kazne zbog nasilnog ponašanja i napada na nedužne prolaznike.

Dina Lohan je u međuvremenu prije nekoliko dana proslavila svoj 51. rođendan, i to u društvu kćeri koje su na društvenoj mreži Twitter objavile kako imaju najbolju mamu na svijetu, uz izljeve ljubavi prema njoj, a mediji su je pohvalili da na tulumu nije bilo alkohola. Koliko će trajati mirna faza u obitelji Lohan tek će se vidjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:06