PRVI KORACI

PROCURILA SNIMKA ZUCKERBERGA IZ VREMENA KAD ZA NJEGA NITKO NIJE ČUO Mlad, nadobudan i s pivom u ruci pokušavao je objasniti što je to Facebook

 Screenshot Jumboload

Mark Zuckerberg nije oduvijek bio milijarder, filantrop te ponosan obiteljski čovjek, a na to je javnost najbolje podsjetio video star deset godina koji je na površinu isplivao ove nedjelje.

Snimku u kojoj Mark pun entuzijazma priča o 'The Facebooku' otkrio je Twitter korisnik Semil.

Mark je tada imao samo 21 godinu, a i onda se slično odijevao samo što je majica kratkih rukava bila bijele boje za razliku od sive koju danas preferira. Dok je pokušao objasniti što je Facebook, Zuckerberg je u ruci držao crvenu šalicu iz koje je pio pivo.

- Ako želim dobiti informacije o kolegama s fakulteta, samo ću otići na Facebook i upisati vaše ime što će me dovesti do svih informacija koje me zanimaju - rekao je tada.

Govorio je i o počecima Facebooka dok je studirao na Harvardu, te kako se društvena mreža proširila na sveučilišta Columbia, Yale i Stanford.

Facebook je svima postao dostupan 13. studenog 2006. godine. U prosincu 2015. Facebook je imao 1,04 milijarde aktivnih korisnika.

U sjedištu Facebooka trenutačno je zaposleno preko 12,691 ljudi, a ima i 14 ureda diljem SAD-a, te na 35 lokacija diljem svijeta.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 22:25