PIR U STUDENOM

PROCURILI TAJNI DETALJI SEVERININE SVADBE Tulum za 500 uzvanika, crveni tepih, šampanjac u potocima, a sve to će i podosta koštati...

Pjevačica pazi na svaki detalj vjenčanja s mlađahnim zaručnikom Igorom Kojićem jer želi da sve bude glamurozno i za pamćenje
 Instagram

Severina (43) i njen 15 godina mlađi zaručnik Igor Kojić pripremaju svadbu za pamćenje u beogradskom hotelu Crowne Plaza, a za nju će izdvojiti više od 50.000 eura, doznaje Blic.

Zvijezda je jako posvećena organiziranju svog najvažnijeg dana u životu jer želi da sve bude glamurozno i za pamćenje.

Samo večeru za 500 gostiju platit će 35.000 eura. Jest će se morske i mesne delicije, a piti skupi šampanjac po izboru mladenaca, ispričao je izvor blizak paru.

Par će dvije noći spavati u luksuznom apartmanu hotela gdje su za 21. studeni rezervirali svadbu.

Uzvanicima koji dolaze iz Hrvatske i inozemstva, kojih je oko stotinu, par će platiti spavanje u istom hotelu što po osobi stoji oko 170 eura.

Ispred hotela će biti crveni tepih, a svadbena torta imat će pet katova. Pjevačici će vjenčanicu najvjerojatnije napraviti dizajner Marko Mitanovski koji joj je radio kostime za turneje, piše Blic.

Za njegog 3-godišnjeg sina Aleksandra isto se izrađuje posebno odjelce.

Na popisu gostiju su i poznati Severinini kolege Petar Grašo, Nataša Bekvalac, Tanja Savić te Lepa Brena i Slobodan Živojinović, koji su bliski prijatelji i susjedi mladoženjih roditelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. svibanj 2024 20:45