PANTASTIC TURNEJA

PROŠLO JE 25 GODINA OD 'ZABRANJENOG KONCERTA' Prljavo kazalište uz Ivanjski krijes u Požegi

Legendarni Prljavci Pantastic turnejom obilježavaju 25 godina od nezaboravnog "Zabranjenog koncerta" na Trgu Republike, a Požega je posljednja postaja turneje prije ljetne stanke

Prljavo Kazalište i Pantastic turneja stigli su do posljednje postaje prije ljetne stanke. U suorganizaciji grada Požege i agencije Fakat. Prljavci nastupaju 20. lipnja, dan uoči tradicionalnog Ivanjskog krijesa, na požeškom Trgu Svetog Trojstva.

Na konferenciji za novinare na kojoj je koncert najavljen gradonačelnik Požege Vedran Neferović istaknuo je kako je koncert poklon Grada i Turističke zajednice građanima i građankama Požege te da vjeruje da će se mnogi s nostalgijom prisjetiti vremena kada je odlazak na koncerte Prljavog Kazališta bio u drugim okolnostima.

Legendarni Prljavci Pantastic turnejom obilježavaju 25 godina od nezaboravnog „Zabranjenog koncerta“ na Trgu Republike, no heroje ulice i njihove fanove veže gotovo 40 godina zajedničkog druženja te svaki novi koncert budi brojna lijepa sjećanja. Ove slavljeničke subote Prljavci će se s Požežanima prisjetiti svih zajedničkih godina, no zasvirat će i neke nove pjesme koji će ih pratiti na budućim druženjima.

Koncert počinje u 21 sat, a prije koncerta Trg Svetog Trojstva pretvara se u oazu zabave i osvježenja! Od prijepodnevnih sati Pantastic refresh zona Požežanima donosi brojne zabavne igre i nagrade, a za najsretnije fanove priprema i posebno iznenađenje – druženje s Prljavim Kazalištem! Pronađite Panove hostese u refresh zoni, ispunite upitnik i, uz malo sreće, prije koncerta upoznajte svoj omiljeni bend!

PRLJAVCI 25 GODINA NAKON LEGENDARNOG KONCERTA 'Nismo znali što nas čeka na Trgu. Takav trenutak nikad se nije ponovio'

Požega je posljednja postaja Pantastic turneje prije ljetne stanke, no druženje Prljavaca i njihovih fanova ne prestaje. Turneja se nastavlja 26. rujna kada Prljavci praćeni Pantastic refresh zonom stižu u Čakovec!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. kolovoz 2022 06:32