U IŠČEKIVANJU PRINOVE

PROUČAVANJE RODBINSKIH VEZA Kraljevska beba u srodstvu i s Bradovom i Angelininom djecom!

U očekivanju rođenja djeteta koje će, ovisno o spolu, službeno biti princ ili princeza od Cambridgea, Britanci se, osim klađenjem na ‘sve živo’ vezano uz budućeg kralja ili kraljicu, bave i rodbinskim vezama
 AFP

Britanci su napokon odahnuli nakon što je Andy Murray osvojio Wimbledon, a sad ih očekuje novo veliko uzbuđenje, rođenje kraljevske bebe, djeteta princa Williama i vojvotkinje Kate, a špekulacije kazuju kako bi termin trebao biti subota, 13. srpnja, piše Slobodna Dalmacija.

U očekivanju rođenja djeteta koje će, ovisno o spolu, službeno biti princ ili princeza od Cambridgea, Britanci se, osim klađenjem na ‘sve živo’ vezano uz budućeg kralja ili kraljicu, bave i rodbinskim vezama. Dakako, Kateina i Williamova će beba biti u srodstvu praktički sa svim europskim kraljevskim obiteljima, te nizom plemićkih obitelji, ali će biti u srodstvu, dalekome, ali ipak srodstvu, i s nekim holyywoodskim glumačkim i američkim glazbenim zvijezdama.

Daleki rođaci

Hoće li kraljevska beba održavati rođačke veze sa djecom holywoodskog slavnog para, pokazat će vrijeme.

Tako će princ ili princeza od Cambridgea biti u srodstvu, u 23. koljenu, s malenom Blue Ivy Carter, kćerkom slavnoga para Beyonce i Jay-Z, a veza je krvno srodstvo koje Blue Ivy dijeli s kraljicom Elizabethom II. preko francuske kraljevske loze. Djeca Celine Dion bit će rođaci kraljevske bebe u 26. koljenu, a u 27. koljenu princ ili princeza će biti u srodstvu s djecom vjerojatno najslavnijeg para današnjice, Angeline Jolie i Brada Pitta.

I ROĐENJE BEBE ĆE BITI STROGO PO PROTOKOLU Dijete William i Catherine prolazi kroz nevjerojatnu proceduru odmah po rođenju

Najbliže srodstvo, makar je i tu krv prilično ‘razvodnjena’, britanska će kraljevska beba imati s djecom glumačkog para Jennifer Garner i Bena Afflecka, riječ je o srodstvu u 11. koljenu, a radi se o vezi Benove obitelji s obitelji pokojne princeze Diane, među čijim su precima i neki od prvih naseljenika u SAD-u.

Mali princ ili princeza bit će u rodbinskoj vezi i s djecom Hilary Duff (19. koljeno) kojoj je otkrivena rodbinska veza koja datira iz 13. stoljeća i vremena kralja Edwarda III., te Maggie Gyllenhaal (20. koljeno) i Ume Thurman (22. koljeno). Stručnjaci na findmypast.co.uk su istraživali obiteljska stabla pojedinih slavnih faca i kraljice Elizabethe II., Kate Middleton i princeze Diane i došli do spomenutih veza. A hoće li se daleki rođaci susresti i družiti, tek ćemo vidjeti u budućnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 11:18